Ce spune Chris Noth despre disputa dintre Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall. De ce nu o mai vedem pe Samantha în continuarea celebrului serial

7 decembrie, 2021
1 fotojet 12 jpg jpeg

Chris Noth a acordat un interviu cotidianului ”The Guardian”. Actorul de 67 de ani şi-a reluat celebrul rol ”Mr. Big” în producţia ”And just like that”, continuare a celebrului serial de succes ”Sex and the city”.

Este de notorietate faptul că din distribuţia noului sezon lipseşte Kim Cattrall, un personaj de bază al seriei care a adus succesul răsunător în toată lumea.

Zvonurile atestă un conflict între actriţele Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall. Noth nu înţelege ce probleme ar putea avea Cattrall şi îi ţine partea partenerei sale din film: ”Sunt foarte apropiat de SJ, iar descrierile lui Cattrall sunt departe de realitate. Mie îmi place Kim, am admirat-o în serial, iar unii oameni pur şi simplu merg mai departe. Nu ştiu ce motive are ea pentru care a refuzat rolul mai departe, însă orice ar fi, sper că nu a făcut-o din tristeţe sau vreun disconfort.”

stanga
dreapta
2 fotojet 12 jpg jpeg
3 chris noth si sjp1 jpg jpeg
4 chris noth jpg jpeg
3 kim cattrall jpg jpeg
4 kim cattrall1 jpg jpeg
5 kim cattrall2 jpg jpeg
8 chris noth si sjp jpg jpeg

Apoi, actorul a continuat: ”Nu-mi place să aud lucruri rele despre SJ. Ea este o ţintă a multora, iar eu simt nevoia să o protejez. Nu-mi place situaţia, asta e tot ce pot spune.”, a declarat Chris Noth.

Cattrall, în vârstă de 65 de ani, a refuzat să mai apară în mini-seria ”And just like that”, care este o continuare a serialului ce le-a făcut celebre. De asemenea, a refuzat să joace în partea a III-a a filmului ”Sex and the city”.

De la ce a pornit conflictul între cele două actriţe, totuşi? Se pare că de la momentul când Cattrall a anunţat în social media moartea fratelui său, Christopher, dar actriţa nu a fost mulţumită de mesajul de condoleanţe al lui SJP. Aceasta i-a comentat succint: ”Dragă Kim, toată dragostea şi condoleanţe! Drum în lumină fratelui tău”. Atunci Cattral s-a răzbunat pe cea care îi era prietenă în film, răspunzând la comentariu cu un articol redistribuit în care scria ”nu mai încerca să îţi reabilitezi statutul de persoană amabilă folosindu-te de tragedia noastră”, dar şi un link la un articol din New York Post în care se detalia că Sarah era adepta curentului ”fată rea”.

Parker a negat mereu orice conflict între ea şi Cattrall.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg