Ce spune Chris Noth despre disputa dintre Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall. De ce nu o mai vedem pe Samantha în continuarea celebrului serial

7 decembrie, 2021
1 fotojet 12 jpg jpeg

Chris Noth a acordat un interviu cotidianului ”The Guardian”. Actorul de 67 de ani şi-a reluat celebrul rol ”Mr. Big” în producţia ”And just like that”, continuare a celebrului serial de succes ”Sex and the city”.

Este de notorietate faptul că din distribuţia noului sezon lipseşte Kim Cattrall, un personaj de bază al seriei care a adus succesul răsunător în toată lumea.

Zvonurile atestă un conflict între actriţele Sarah Jessica Parker şi Kim Cattrall. Noth nu înţelege ce probleme ar putea avea Cattrall şi îi ţine partea partenerei sale din film: ”Sunt foarte apropiat de SJ, iar descrierile lui Cattrall sunt departe de realitate. Mie îmi place Kim, am admirat-o în serial, iar unii oameni pur şi simplu merg mai departe. Nu ştiu ce motive are ea pentru care a refuzat rolul mai departe, însă orice ar fi, sper că nu a făcut-o din tristeţe sau vreun disconfort.”

Apoi, actorul a continuat: ”Nu-mi place să aud lucruri rele despre SJ. Ea este o ţintă a multora, iar eu simt nevoia să o protejez. Nu-mi place situaţia, asta e tot ce pot spune.”, a declarat Chris Noth.

Cattrall, în vârstă de 65 de ani, a refuzat să mai apară în mini-seria ”And just like that”, care este o continuare a serialului ce le-a făcut celebre. De asemenea, a refuzat să joace în partea a III-a a filmului ”Sex and the city”.

De la ce a pornit conflictul între cele două actriţe, totuşi? Se pare că de la momentul când Cattrall a anunţat în social media moartea fratelui său, Christopher, dar actriţa nu a fost mulţumită de mesajul de condoleanţe al lui SJP. Aceasta i-a comentat succint: ”Dragă Kim, toată dragostea şi condoleanţe! Drum în lumină fratelui tău”. Atunci Cattral s-a răzbunat pe cea care îi era prietenă în film, răspunzând la comentariu cu un articol redistribuit în care scria ”nu mai încerca să îţi reabilitezi statutul de persoană amabilă folosindu-te de tragedia noastră”, dar şi un link la un articol din New York Post în care se detalia că Sarah era adepta curentului ”fată rea”.

Parker a negat mereu orice conflict între ea şi Cattrall.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg