Ce spune Lauren Sanchez despre iubitul său, Jeff Bezos. Nu mulţi cunosc această latură a magnatului

15 martie, 2022
1 lauren sanchez si jeff bezos jpg jpeg

Fondatorul Amazon şi al companiei de turism spaţial Blue Origin este cunoscut în întreaga lume. Miliardarul fost cel mai bogat om din lume a ajuns de anul trecut pe locul 2, fiind devansat de Elon Musk.

Lupta pentru locul întâi a fost acerbă între fondatorul Amazon Jeff Bezos şi Elon Musk, însă în septembrie 2021, antreprenorul Tesla şi SpaceX a devenit cel mai bogat din lume şi a treia persoană din istorie care valorează peste 200 de miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Bezos a fost de fapt primul care a ajuns la o avere de 200 miliarde dolari în august 2020, fiind urmat de Bernard Arnault, proprietarul LVMH LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, mai recent. Acum, Musk l-a devansat pe Bezos, cu care şi-a disputat primul loc de câteva ori de-a lungul timpului.

Însă magnatul are şi el o latură sensibilă, făcută publică de iubita sa, Lauren Sanchez. Aceasta a dezvăluit fanilor din online o ipostază a miliardarului pe care puţini au mai văzut-o până acum.

Cum îşi petrece Bezos timpul liber?

Şi fondatorul Amazon adoră să-şi facă de cap în bucătărie. În imaginea publicată chiar de iubita sa, îl vedem pe magnat foarte concentrat în bucătărie, colectând fursecurile proaspăt scoase din cuptor de pe grilajul pe care fuseseră puse la copt.

5 jeff bezos jpg jpeg

Jeff este îmbrăcat casual, cu jeanşi şi un tricou negru de bumbac, care îi dezvăluie braţele bine lucrate la sală. Şi, într-adevăr, bucătăreala este o modalitate ideală de a te relaxa acasă. Lauren nu a dat detalii despre reţeta pe care a urmat-o Bezos, însă dacă ne luăm după elementele din fotografie, miliardarul a făcut reţeta clasică, fursecuri cu unt, făină, lapte şi zahăr.

Sanchez a scris în completarea imaginii: ”Ce frumos să vii în bucătărie şi să îl vezi încropind fursecuri pentru copii, cu ce avem prin casă.”

Magnatul de 52 de ani a făcut şi un gest măreţ: a alocat 5 milioane de dolari pentru a ajuta oamenii de la graniţa Ucrainei cu Polonia să primească o masă caldă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg