Ce spune Lidia Buble despre zvonurile legate de noul său iubit. Este prima declaraţie a artistei

28 septembrie, 2021
1 lidia jpg jpeg

Prima reacţie a Lidiei Buble după zvonurile că Harlys Becerra este noul său iubit.

De la despărţirea de Răzvan Simion, Lidia nu a mai fost văzută alături de un bărbat. Între timp, matinalul partener al lui Dani Oţil are iarăşi o relaţie serioasă şi asumată, dar în jurul Lidiei planează multe speculaţii.

Asta şi pentru că pe pagina sa de socializare a postat multe imagini în care apare în Ibiza cu Harlys Becerra, un actor cubanez în vârstă de 37 de ani. El este cunoscut pentru apariţii în mai multe seriale, cum ar fi în Vis a Vis de pe Netflix, şi filme spaniole, însă şi în diverse videoclipuri.

stanga
dreapta
2 buble jpg jpeg
1 lidia jpg jpeg
4 lidia buble 2 jpg jpeg
5 lidia buble jpg jpeg

Aflată într-un moment când a stat şi s-a ocupat de pagina sa de Instagram, a organizat o sesiune de întrebări şi răspunsuri, la care apelează multe vedete pentru a creşte reach-ul paginii personale.

Asaltată de întrebări legate de presupusa sa relaţie nouă de iubire, iată ce a declarat Lidia: „Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.

În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragostea vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi.”, a transmis Lidia Buble fanilor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg