Ce spune Nick Cannon despre fosta sa soție, Mariah Carey. Declarații neașteptate

22 martie, 2023
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg

Nonconformistul Nick Cannon este foarte nostalgic, când vine vorba de iubire. Comediantul celebru deja pentru numărul impresionant de copii pe care îi are spune că se simte norocos fiindcă Mariah Carey a făcut parte din viața sa.

În decembrie 2022, lui Nick Cannon i s-a născut cel de-al 12-lea copil, însă pe cântăreața Mariah Carey o numește ”dragostea vieții sale”. Există anumite legături în viață care nu pot fi niciodată desfăcute. Este și cazul relației intense pe care cele două vedete au avut-o.

Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (2) jpg

Într-un interviu pentru The Shade Room, Nick Cannon o numește pe solistă ”Tot ce îți poți dori. Vorbesc întotdeauna despre asta.”, subliniază gazda emisiunii ”Ghicește vedeta de sub mască”.

Efectiv, nu contenește cu complimentele la adresa fostei sale soții, despre care spune că este ”un dar de la Dumnezeu”, mama gemenilor săi Moroccan și Monroe, acum în vârstă de 11 ani.

”Aveam 12 ani și postere la mine în cameră cu Mariah Carey. Asta până când a devenit soția mea. Este cea mai cool persoană pe care am întâlnit-o vreodată”, spune Nick Cannon, referindu-se la artistă.

El și cântăreața s-au separat în 2014, iar în 2016 au divorțat. S-au căsătorit în 2008 și în ciuda virilității sale exacerbate, lui Mariah Carey nu i-a făcut mai mulți copii.

Însă au rămas în relații foarte bune acum și spune că artista îi alungă orice energie negativă din zonă. ”Este remarcabilă, aș spune că parcă nu e... umană. Este un dar de la Dumnezeu”, mărturisește cu mâna pe inimă comediantul.

Nu că ar avea el cine știe ce legătură cu Dumnezeu. Chiar recent a luat Biblia în derâdere, într-un material video în care spunea că îl iubește pe Dumnezeu, dar că iubește și vaginul.

El a filmat o parodie, cu Biblia în mână, pe care mulți au catalogat-o drept blasfemie. Bărbatul face parte din categoria celor mai prolifici tătici din showbiz. Omul nu crede în monogamie și practică relațiile deschise cu mare succes. Și simte nevoia să-și popularizeze statutul, apelând inclusiv la această formă de umor, considerată de mulți reprobabilă.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg