Ce spune Nicole Kidman despre moartea tatălui ei?

15 septembrie, 2014

Vinerea trecută, o veste şocantă o zguduia pe actriţa australiană. Tatăl ei, în vârstă de 75 de ani, a suferit un accident în drumul spre sora acesteia, Antonia, în Singapore. Cauza oficială a morţii lui Anthony Kidman este un atac de cord suferit după ce-şi făcuse exerciţiile de dimineaţă şi după ce luase micul dejun, căzând chiar în restaurantul unui hotel din Singapore.

Vinerea trecută, o veste şocantă o zguduia pe actriţa australiană. Tatăl ei, în vârstă de 75 de ani, a suferit un accident în drumul spre sora acesteia, Antonia, în Singapore. Cauza oficială a morţii lui Anthony KIDMAN este un atac de cord suferit după ce-şi făcuse exerciţiile de dimineaţă şi după ce luase micul dejun, căzând chiar în restaurantul unui hotel din Singapore.

În acea zi, Nicole nu a declarat public nimic, însă purtătorul ei de cuvânt a declarat ulterior, pentru Daily Mail Australia: “Familia se află în şoc şi îl deplâng pe Anthony… un răgaz şi o perioadă de intimitate sunt necesare pentru ca ei să se împace cu şocul şi cu tragedia întâmplată”.

Ulterior, şi soţul vedetei a comentat moartea socrului său, pe Facebook: “Îmi pare atât de rău că nu pot cânta în acest weekend. Suntem într-o stare de doliu după moartea tatălui lui Nicole şi ne îndreptăm spre Australia, să fim cu familia”, a scris cântăreţul de 46 de ani. “Vrem să mulţumim tuturor din inimă pentru dragostea, rugăciunile şi susţinerea lor la această pierdere devastatoare”.

Anthony Kidman a murit la spitalul Tan Tock Seng din Singapore, pe la ora 10 dimineaţa, vineri, după ce acesta căzuse în restaurantul Wheelhouse dintr-un hotel privat în care locuia cât timp o vizita pe fiica sa, Antonia, şi pe cei 6 nepoţi ai săi. Un prieten al familiei Kidman a confirmat că doctorul psiholog a căzut în dimineaţa aceea şi asta poate să-I fi fost fatal, împreună cu atacul de cord suferit.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg