Ce spune Richard Gere despre conexiunea avută în Pretty Woman cu Julia Roberts: ”N-a fost chimie”

5 septembrie, 2024

”Pretty Woman” tradus la noi ”Frumușica” este un film american, o superbă comedie romantică din 1990, care a cucerit iremediabil generații întregi și care a înregistrat un succes fenomenal.

Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia

Pelicula este considerată cea mai bună comedie romantică din toate timpurile.

Povestea este atât de romanțată, încât poate intra la capitolul basme cu feți frumoși. Și este producția care le-a adus consacrarea actorilor din rolurile principale, Richard Gere și Julia Roberts.

Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (4) jpg

Filmul ”Pretty Woman” a fost regizat de Garry Marshall, după un scenariu de J. F. Lawton și i-a avut în distribuție și pe Hector Elizondo, Ralph Bellamy (în ultima sa interpretare), Laura San Giacomo și Jason Alexander în roluri secundare.

Richard Gere a dezvăluit recent câteva opinii ale sale cu privire la filmul său de succes din 1990 „Pretty Woman”.

Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (5) jpg

Actorul, care joacă în film alături de Julia Roberts, a spus în timpul unei prelegeri ținute la Veneția, cu ocazia celei de-a 81-a ediții a Festivalului de Film că în ceea ce privește colaborarea istorică a sa cu Julia Roberts nu a fost chimie.

Remarcile actorului nu trebuie luate ad litteram, deoarece a fost sarcastic în timpul prelegerii dedicate rolului său de magnat care se îndrăgostește de o prostituată.

Richard Gere a fost Edward, iar Julia Roberts, Vivian.

„Acest actor și această actriță, evident, nu au avut nicio chimie între ei”, a glumit Richard Gere. "Nu am mai văzut asta de mult timp. Este o scenă sexy."

Richard și-a amintit cum au creat scena pianului.

Regizorul l-a întrebat: „Ce faci noaptea târziu într-un hotel?” Și i-am spus: „Ei bine, de obicei sunt obosit din cauza diferenței de fus orar, care nu mă lasă să adorm.”, a explicat actorul. „Așadar, sunt treaz toată noaptea și, de obicei, este o sală de bal pe undeva sau un bar, și voi găsi un pian și voi cânta la pian”. Așa a fost logica prin care s-a construit secvența de amor.

Inițial s-a dorit ca filmul să fie o dramă neagră despre prostituția din New York, filmul a fost regândit și a fost transformat într-o comedie romantică cu un buget mai mare. Filmul a avut succes instant și a devenit unul dintre filmele din 1990 cu cele mai mari încasări și astăzi fiind unul dintre cele mai de succes intrări în genul comedie romantică, cu încasări estimate la $463.4 milioane de USD.

Julia Roberts a primit un Golden Globe Award pentru rolul ei și o nominalizare la Premiul Oscar, în plus scenaristul J.F. Lawton a fost nominalizat la Writers Guild Award și la Premiile BAFTA. Filmul a fost urmat de o serie de comedii romantice de același fel, incluzând Runaway Bride (1999), care i-a reunit pe Gere și Roberts sub regia lui Garry Marshall din nou.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg