Ce spune Șerban Huidu, după noul accident rutier în care a fost implicat

22 noiembrie, 2023

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” n-a avut o seară liniștită marți, căci mașina pe care o conducea a tamponat un alt autoturism în București.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Știrea apărută încă de aseară că Huidu a fost iarăși implicat într-un accident a dinamitat internauții, care și-au amintit brusc problemele din trecut ale omului de televiziune.

Accidentul anterior a marcat puternic viața, cariera lui Șerban Huidu, dar și pe publicul român. Din păcate ieri, pe 21 noiembrie, 2023, vedeta TV a fost iarăși implicat într-un accident, de data aceasta în Capitală.

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a recunoscut de îndată că e vinovat, a mers direct la Poliție, ca să dea dovadă de bună credință și s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei și cu trei puncte de penalizare.

Surse din Poliție au declarat cotidianului ”Libertatea” că autovehiculul condus de Șerban Huidu a lovit seara, în jurul orelor 18:30, un alt autoturism pe Calea Giulești, în București, la intersecție cu strada Boișoara.

Accidentul a fost confirmat de Șerban Huidu, care a făcut declarații pentru emisiunea NEWSTIME de la Kanal D2. „S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat Șerban Huidu.

Unele întâmplări ale vieții ne lasă fără cuvinte, când vedem că se repetă. Omul de televiziune pare că are probleme de destin reale cu accidentele rutiere. Sau, în orice caz, situația este foarte sensibilă, căci amintirile tragediei anterioare nu pot fi șterse ușor de publicul român, nici măcar de Șerban Huidu însuși, care a mărturisit că a trecut greu prin drama vieții sale, când a fost invitat de Denise Rifai în emisiunea deja celebră ”40 de întrebări”.

Iată ce spunea ”cârcotașul”, la începutul anului acestuia: “Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”.

Foto: ArhivăRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg