Ce spune Șerban Huidu, după noul accident rutier în care a fost implicat

22 noiembrie, 2023

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” n-a avut o seară liniștită marți, căci mașina pe care o conducea a tamponat un alt autoturism în București.

Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG

Știrea apărută încă de aseară că Huidu a fost iarăși implicat într-un accident a dinamitat internauții, care și-au amintit brusc problemele din trecut ale omului de televiziune.

Accidentul anterior a marcat puternic viața, cariera lui Șerban Huidu, dar și pe publicul român. Din păcate ieri, pe 21 noiembrie, 2023, vedeta TV a fost iarăși implicat într-un accident, de data aceasta în Capitală.

Prezentatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a recunoscut de îndată că e vinovat, a mers direct la Poliție, ca să dea dovadă de bună credință și s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei și cu trei puncte de penalizare.

Surse din Poliție au declarat cotidianului ”Libertatea” că autovehiculul condus de Șerban Huidu a lovit seara, în jurul orelor 18:30, un alt autoturism pe Calea Giulești, în București, la intersecție cu strada Boișoara.

Accidentul a fost confirmat de Șerban Huidu, care a făcut declarații pentru emisiunea NEWSTIME de la Kanal D2. „S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat Șerban Huidu.

Unele întâmplări ale vieții ne lasă fără cuvinte, când vedem că se repetă. Omul de televiziune pare că are probleme de destin reale cu accidentele rutiere. Sau, în orice caz, situația este foarte sensibilă, căci amintirile tragediei anterioare nu pot fi șterse ușor de publicul român, nici măcar de Șerban Huidu însuși, care a mărturisit că a trecut greu prin drama vieții sale, când a fost invitat de Denise Rifai în emisiunea deja celebră ”40 de întrebări”.

Iată ce spunea ”cârcotașul”, la începutul anului acestuia: “Accidentele mele m-au făcut, poate, să nu mai fiu atât de incisiv(…). La tribunal, eu nu am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat (…). Mai ales, după accidentele mele, au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”.

Foto: Arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg