Ce spune soțul lui Britney Spears despre fotografiile semi-nud ale cântăreței?

19 decembrie, 2022

Ai spune că Sam Asghari este fotograful de serviciu în casa Prințesei Pop, dar el are o cu totul altă părere despre această supraexpunere.

Sam Asghari, sotul lui Britney Spears   Instagram jpg

Pentru că Britney Spears a început să posteze frenetic fotografii pe jumătate goală pe Instagram, soțul ei, Sam Asghari, a fost întrebat ce crede despre acest lucru.

Zilele trecute, el a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și apăra soția de orice reacții negative, dar a recunoscut că nu-i poate controla acțiunile.

"Britney este singura persoană din lume care este hărțuită pentru că postează astfel de lucruri. Personal, aș prefera ca ea să nu posteze niciodată asta, dar cine sunt eu să controlez pe cineva care a fost sub microscop și controlată în cea mai mare parte a vieții ei?", a scris Sam Asghari pe contul său de Instagram.

În luna august a anului trecut, tot el i-a luat apărarea interpretei hitului "Baby One More Timeîn legătură cu postările sale, descriind fotografiile ca fiind "destul de modeste". "Ca să fie clar, soția mea nu a postat niciodată un selfie goală, cu excepția fundului ei, care este destul de modest în zilele noastre. Toate celelalte postări erau nuditate implicită, pe care o poți vedea în orice reclamă la loțiuni sau săpunuri", a comentat atunci Sam Asghari.

Britney Spears goala   Instagram jpg

La începutul acestui an, fiul ei, Jayden, a afirmat că mama sa "încerca să atragă atenția" cu postările ei picante, dar a sperat că, în cele din urmă, se va opri. "Este aproape ca și cum ar trebui să pună ceva pe Instagram pentru a atrage atenția. Acest lucru durează de ani și ani și există o șansa ca acest lucru să nu se oprească niciodată cu adevărat, dar sper eu că poate, totuși, o va face", a declarat fiul cântăreței.

Britney Spears are doi fii din căsătoria precedentă cu Kevin Federline, pe Sean Preston și pe Jayden.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg