Ce spunea mama Iulianei Tudor, cu o săptămână înainte de a muri. Era așa mândră de fiica sa

17 noiembrie, 2023

Decesul subit al Elenei Tudor a căzut ca un trăsnet în familia cunoscutei vedete TVR Iuliana Tudor. Mama sa a decedat într-o zi de mare sărbătoare, chiar de Ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png

Nu multă lume știe însă că doamna Elena Tudor chiar vorbise cu presa cu câteva zile înainte de a muri. Mama vedetei TVR s-a stins la vârsta de doar 70 de ani.

Reporterii Cancan au reușit să stea de vorbă cu mama Iulianei Tudor, care a făcut mărturisiri emoționante în legătură cu relația dintre ele două, ce visuri avusese pentru Iuliana și cum a găsit o cale de a accepta cu seninătate alegerile fiicei sale, de care era foarte mândră.

„Iuliana nu a fost un copil neastâmpărat. Nici pomeneală! A fost chiar prea cuminte pentru timpurile pe care le-a trăit! Dar pot să vă spun că am avut de-a lungul timpului mici certuri în zilele în care nu citea suficient. Asta era problema! Adică nu dedica suficient timp cititului. Or, când se întâmpla așa ceva, mai aveam dispute pe tema asta!

Nu a făcut excese de niciun fel, niciodată! Nici măcar la liceu, unde era navetistă! Ea merge din Băicoi la Ploiești, la liceu, așa că vă închipuiți că era o viață mai aspră, cu naveta și alte probleme care se adaugă. Dar nu au existat niciodată probleme. Fiind într-un liceu de fete, era o concurență acerbă între ele care să fie în față…„, spunea mama Iulianei Tudor pentru cancan.ro, cu doar câteva zile înainte de a muri.

Elena Tudor a mai făcut în timpul interviului o confidență neașteptată. A dezvăluit că își dorise ca fiica sa să facă o carieră în medicină.

Cu toate acestea, Iuliana Tudor și-a urmat propria cale și inimă, însă acesta nu a fost motiv de conflict vreodată în relația apropiată mamă-fiică.

Înmormântarea a avut loc la casa părintească a vedetei TV, în prezența familiei, a prietenilor și a colegilor apropiați. Mama vedetei a fost prezentă în public pentru prima și ultima dată la evenimentul de lansare a cărții fiicei sale, ”Fericirea nu costă nimic”. Acolo a fost și ultima secvență de fericire pe care a trăit-o alături de Iuliana și de cei dragi.

În cartea apărută la Editura Univers, Iuliana Tudor a dedicat pagini bune poveștii mamei sale, fără să știe ce se va întâmpla la doar câteva zile de la lansare, iar astăzi, acele pagini capătă o cu totul și cu totul altă valoare.

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg
Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (2) jpg
Genoveva Casanova jpg