Ce spunea Zina Dumitrescu despre întâlnirea cu legendara Coco Chanel

28 martie, 2019
19 zina dumitrescu mai veche 3 jpg jpeg

Considerată Mama Modei româneşti, Zina a avut ocazia să facă cunoştinţă şi cu "mama modei mondiale".

Zina Dumitrescu a lansat sute de colecţii, a participat la zeci de festivaluri de modă atât în ţară, cât şi în străinătate şi a îndreptat tinerii din jurul ei către cariere de succes în acest domeniu.

Zina Dumitrescu a vorbit într-un interviu despre viaţa, dragoste, modă dar şi detalii neştiute legate de întâlnirea ei cu Coco Chanel.

„În 1967, la Moscova, în Piaţa Roşie, s-a desfăşurat primul şi unicul congres mondial de modă, unde eu am cunoscut-o personal pe Coco Chanel, o femeie care mi-a influenţat viaţa destul de mult, a fost ca o Olimpiadă, cu drapele, cu deschidere oficială. Coco Chanel ieşise pentru prima oară în afara Franţei şi venise la Moscova, fiind foarte curioasă să-l vadă pe Lenin. Pe vremea aceea manechinele erau angajate cu normă întreagă, cu toate că în Codul Muncii eram trecute ca muncitor necalificat, iar după ’90 eu am reuşit să introduc în nomenclatorul muncii profesia de prezentator de modă”, a povestit Zina Dumitrescu într-un interviu acordat pentru gazetamondena.ro. 

Ulterior, avea s-o revadă la Bucureşti.

“Eram la Buftea, făceam un film. Coco Chanel venea în România să vadă cum sunt platourile de filmare. A venit acolo, se uita la mine şi mi-a zis “ochi frumoşi”. N-am să uit niciodată asta. I-am mulţumit, ştiu că eram foarte emoţionată”, a povestit creatoarea de modă mai demult în emisiunea “Refresh By Oana Turcu” de la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg