Ce star al muzicii s-a însurat în secret şi a petrecut luna de miere în Cuba?

24 septembrie, 2015
usher GettyImages 186256668 jpeg

Nu înţelegem de ce atâta secretomanie din partea cântăreţului în cauză, căci nu a fost implicat în scandaluri sau ciocniri cu paparazzi, dar iată că a preferat să îşi lege destinul cu iubita sa departe de ochii curioşi ai lumii.

Usher şi partenera lui, Grace Miguel, care e şi managerul acestuia, a decis să facă nunta în secret. Celebrul artist R&B, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi însurat acum patru luni, în jurul zilei de 1 mai, cu puţin timp înainte să zboare spre Cuba pentru a petrece luna de miere. Speculaţiile că Usher e căsătorit au apărut de când Grace a fost văzută purtând un inel cu diamant pe inelarul mâinii stângi, dar niciunul nu a confirmat vestea.

image

Acum, noi surse citate de Us Weekly confirmă că nunta a avut loc în primăvară, înainte să plece în Havana, Cuba. Deşi doreau ca la ceremonia nupţială să fie invitaţi 100 de persoane, undeva în Atlanta, cuplul a decis să se căsătorească în secret, fără pregătiri, spontan.

image

Într-o fotografie postată de iubita lui Usher, se vede clar verigheta de aur purtată de acesta. Cei doi formează o pereche din 2008, s-au logodit în ianuarie 2015 şi se pare că se înţeleg foarte bine personal şi profesional, de vreme ce bruneta e managerul lui. Casă de piatră!

image


Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg