Ce star rock îşi făcea acasă supozitoare cu cocaină? Voia să înfiinţeze trupa “Dinţi, Nas & Păr” cu Freddie Mercury şi Elton John. “Mă drogam rectal!”

13 februarie, 2022
1 1 rod stewart profimedia 0490912777 jpg jpeg

Are 77 de ani şi niciun regret că şi-a trăit viaţa la maximum! Muzicianul a dezvăluit, în biografia sa, că şi-a trăit tinereţea şi apogeul carierei lui în cel mai intens mod cu puţină. Despre cineva este vorba?

Despre Rod Stewart, care a vorbit despre droguri, sex şi rock‘n’roll în cartea “Rod: The Autobiography.” “Trebuie să fiu sincer cu voi… Lumea crede că am avut mii de iubite. Dar nu-i aşa”, a început să povestească starul despre cel mai sălbatică perioadă din viaţa lui. “Cred că am avut vreo 50 sau 60 în total…”

După cum era de aşteptat, Rod a frânt câteva inimi îninte de-a o întâlni pe cea care i-a devenit a treia soţie, Penny Lancaster. Dar a avut parte şi de câteva dezamăgiri amoroase răsunătoare, cum s-a întâmplat, de pildă, cu cea de-a doua lui soţie, Rachel Hunter. “Privind retrospectiv, probabil că ea era prea tănâră. Avea 21 de ani, iar eu, 45. Aşa că nu apucase încă să-şi trăiască viaţa din plin, să experimenteze…”

Oricum lucrurile s-au aşezat cum nu se putea mai bine în viaţa vedetei, care a întâlnit-o, la scurt timp după cel de-al doilea divorţ, pe actuala lui parteneră de viaţă, cu care trăieşte fericit încă din 2007, când i-a devenit soţ.  

Wild, wild parties

“În ceea ce priveşte drogurile, eu n-am fost niciodată dependent de ele. N-am ajuns niciodată la reabilitare. Eram un folositor social, mă drogam doar ocazional, la petreceri”, a ţinut să precizeze Stewart. Însă cât de sălbatice ajunseseră să fie acele petreceri? Destul!

Colegul lui de trupă, Ron Wood, ajunsese să aibă o gaură în nas din cauza consumului excesiv de cocaină, lucru care l-a cam speriat pe Stewart. Însă nu într-atât, încât să renunţe la droguri, ci doar cât să găsească o nouă metodă de-a le folosi. Una homemade.

“Ronny s-a speriat destul de mult din cauza găurii din nasul lui, aşa că am fost nevoiţi să găsim altă metodă de-a ne droga. Puneam cocaina într-o pastilă, aşa cum fac francezii, făceam acasă nişte supozitoare pe care le inseram apoi rectal, evident…”, a explicat starul rock.  

“Am făcut chestia asta e vreme…”, a recunoscut cel care venise şi cu ideea ca el, Elton John şi Freddie Mercury să formeze o super trupă rock. “Avea să ne numească «Dinţi, Nas & Păr». Dar drogurile probabil că m-au făcut să am asemenea idei…”, a continuat Ron Stewart, care n-a pus niciodată în practică planul său interesant.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG