Ce star s-a îmbrăcat ca un bătrânel homeless?

19 februarie, 2014
shia labeouf wenn21102725 jpeg

Are 27 de ani, e unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood la ora actuală, iar recent s-a remarcat într-un film mai mult decât hot. Dar înfăţişarea pe care a etalat-o ieri prin Los Angeles e departe de statutul lui... Despre cine e vorba?

Are 27 de ani, e unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood la ora actuală, iar recent s-a remarcat într-un film mai mult decât hot. Dar înfăţişarea pe care a etalat-o ieri prin Los Angeles e departe de statutul lui... Despre cine e vorba?

Este nimeni altul decât Shia LaBeouf, starul din "Nymphomaniac", care se află în mijlocul unei campanii anti-celebritate. La Festivalul de film de la Berlin, pe 9 februarie, Shia a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, cu mesajul: "Nu mai sunt faimos" (foto jos). Mai mult, actorul a finalizat de curând show-ul lui de artă "# IAMSORRY", desfăşurat la Galeria The Cohen, de pe Beverly Boulevard, unde a stat şapte ore pe zi, timp de şase zile, într-o tăcere totală, ignorând complet orice întrebare sau comentariu din partea vizitatorilor galeriei, unde se aflau, printre altele, şi câteva obiecte care au legătură cu filmele lui LaBeouf.

image
image

Şi iată-l acum pe acelaşi actor afişând un look pe măsura campaniei lui, care sfidează ideea de celebritate - şi militează pentru drepturile şi libertatea de a se purta ca un anonim, care are o zi proastă şi pur şi simplu nu-i pasă de hainele cu care s-a îmbrăcat când a ieşit din casă. În esenţă, însă, această campanie e mai mult de-atât: este şi modul lui Shia de a-şi pune cenuşă-n cap şi de a declara că nu mai merită să fie celebru. Altfel spus, felul lui creativ de a-şi cere iertare pentru o gafă profesională pe care o regretă enorm şi care l-a făcut să se ruşineze. Anul trecut, el a realizat un surtmetraj pentru care a fost acuzat de plagiat. LaBeouf a recunoscut cu durere că l-a copiat pe Daniel Clowes, postând în decembrie 2013 pe Twitter: "M-am pierdut în procesul creativ. Am dat-o-n bară". Nu întâmplător, la expoziţia lui recentă "#IAMSORRY" din Los Angeles, printre exponate s-a aflat şi carte semnată Daniel Clowes.

image

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}