Ce sumă ia Mihai Trăistariu pentru un concert. Unde cântă artistul de Revelion?

2 decembrie, 2022
traistariu

Succesul internațional i-a zâmbit după Eurovision, iar asta l-a ambiționat și mai mult. Cu toate astea, Mihai Trăistariu a rămas același artist modest care nu trage de preț și cântă pentru toate categoriile de public. Iată cât câștigă!

”Onorariul meu a rămas același, după Eurovision, mi-am fixat prețul la 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute. E prețul meu, dar mă mai înțeleg cu omul. Dacă spectacolul este la Constanța, orașul în care locuiesc, mai las din preț, pentru că nu mă deplasez, dar, dacă merg la Timișoara, țin morțiș să iau 1.500 de euro, plus TVA, pentru că avem factură. Cum e și firesc, însă, de Revelion, mai creștem prețul. Organizatorii trebuie să înțeleagă faptul că noi, artiștii, ne stricăm noaptea de Revelion, că nu petrecem. Dacă tot ne sacrificăm Sărbătorile, măcar să reușim să luăm mai mult. Ori stai în familie, ori mergi și cânți pe bani ca lumea!”, spune el pentru Impact.ro.

De Revelion, Trăistariu va cânta în Bulgaria.

”Am avut noroc cu bulgarii ăștia, m-am legat de două veri încoace de ei, am cântat vara, în aer liber, sunt mulți turiști români acolo, au încins hora, așa că repertoriul meu merge bine. S-au lipit de sufletul meu, iar de Revelion voi cânta la trei resorturi din Bulgaria, pentru 2.000 de euro la fiecare concert, plus TVA. Sunt și bulgari, și turiști austrieci, dar trei sferturi sunt români. Mai bag și o piesă în franceză, în engleză, în machedonească, dar și în italiană, un ”Tornero”, ca să mai alternez, dar, din 45 de minute, 40 de minute cânt în limba română”.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}