Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la recepţia organizată de Regina Elisabeta a-II-a la Palatul Buckingham

4 decembrie, 2019
7 carmen iohannis la londra 3 jpg jpeg

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la recepţia organizată de Regina Elisabeta a-II-a în seara de 3 decembrie.

Prima Doamnă a României a ales o ţinută simplă, dar foarte elegantă, accesorizată cu pantofi şi poşetă de aceeaşi nuanţă. S-a întrecut în vestimentaţie chiar cu Melania Trump, Prima Doamnă a Americii şi fost fotomodel.

Zi importantă pentru preşedintele României. Klaus Iohannis a fost invitat să participe la Reuniunea NATO la Nivel Înalt de la The Grove, Watford (Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord). Alături de soţie, şeful statului a luat parte la recepţia organizată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham de la Londra, la ora 20.00, ora României.

Regina i-a avut alături şi pe ceilalţi membri ai Familiei Regale, respectiv pe Prinţul Charles, pe Camilla (Ducesă de Cornwall), dar şi pe Kate (Ducesă de Cambridge).

13 carmen iohannis la buckingham 6 jpg jpeg

Prima Doamnă a României atrage de fiecare data atenţia atunci când participă la evenimente oficiale alături de Klaus Iohannis. Toate privirile sunt îndreptate asupra ţinutelor pe care le poartă, de foarte multe ori fiind criticată aspru.

De aceasta dată, Carmen Iohannis a îmbrăcat o ţinută creată de Andreea Tincu, o rochie simplă, bleumarin, până la genunchi, o lungime potrivită pentru acest tip de eveniment, conform spuselor criticilor de modă. Se pare că aticolul vestimentar creat de designerul de la Iaşi nu ar costa mii de euro, conform site-ului oficial, rochiile create de ea ar valora între 900 de lei şi 2.500 de lei. La această rochie, Prima Doamnă a asortat o pereche de pantofi stiletto şi o poşetă, ameble culoarea coral.

11 carmen iohannis la buckingham 4 jpg jpeg

După recepţia oferită de Regină în salonul verde al Palatului Buckingham, oficialii au fost oaspeţii premierului britanic Boris Johnson, care a oferit o întâlnire informală în 10 Downing St. şi care i-a invitat să împodobească împreună bradul de Crăciun.

La eveniment au fost prezenţi şi cancelarul german Angela Merkel, preşedintele francez Emmanuel Macron, premierul canadian Justin Trudeau, dar şi Donald Trump, alături de Prima Doamnă a Americii. Carmen Iohannis şi Melania Trump au socializat o bună parte din timp.

5 carmen iohannis la londra 4 jpg jpeg

Fostul fotomodel a optat pentru o ţinută mai stilată, a ales să îmbrace o capă galbenă de la un brand cunoscut care ar costa în jur de 7.700 de dolari. A asortat-o la o rochie magenta şi o pereche de pantofi de aceeaşi nuanţă, modelul său preferat de la Christian Louboutin.

Foto: Administraţia prezidenţială, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}