Ce tip de blender să aleg şi ce putere să aibă

19 august, 2021
1 ce tip de blender sa aleg si ce putere sa aiba jpg jpeg

De unde ştii dacă noul tău blender este de top? Sfărâmă cereale integrale sau amestecă deserturi şi piureuri cremoase? Cunoaşterea caracteristicilor esenţiale ale unui blender înainte de cumpărare te poate ajuta să îl alegi pe cel potrivit.

Deci, iată ce vrei cu siguranţă să iei în considerare atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun blender pentru casa ta.

Care sunt diferitele tipuri de blender?

Ştiai că nu există un singur tip de blender? Trebuie cu siguranţă să fi văzut sau să fi auzit despre cel mai comun tip de blender, care este un blender tradiţional de blat. Un alt tip obişnuit de blender este cel de înaltă performanţă, care vine cu caracteristici mai precise pentru a sfărâma bucăţi mari, nuci, pentru a face unturi etc.

Blendere de blat: un blender de blat oferă amestecare mai simplă, pentru ingrediente mai moi. Este mai puţin costisitor decât blenderele de tip bullet şi de înaltă performanţă, dar puţin mai scump decât blenderele cu imersiune. Un blender tradiţional foloseşte un motor şi un ventilator la baza unităţii pentru o performanţă de amestecare constantă. Blenderele tradiţionale au adesea viteze multiple pentru amestecare, tocare etc. 3-5 viteze pentru un blender este ideal pentru majoritatea consumatorilor. Chiar şi profesioniştii preferă utilizarea blenderelor cu viteză lentă, medie, rapidă şi super rapidă.

Blendere cu imersie: Un blender cu imersie este cel mai puţin costisitor dintre toate. Este un aparat portabil, uşor şi rapid de utilizat. Acest blender merge direct cu orice fel de mâncare, cum ar fi un castron sau o oală pentru a amesteca anumite ingrediente. Pentru reţetele care necesită piure, un blender de imersie funcţionează cel mai bine. De asemenea, este ideal pentru a face supe şi piureuri cu ingrediente moi. Un blender cu imersie necesită însî eforturi. Nu este la fel de metodic ca blenderele de blat. Şi nici nu este la fel de puternic. În general, blenderele cu imersie sunt disponibile în modele electrice şi fără fir. Le poţi agăţa pe un suport de perete sau le poţi depozita în orice sertar compact. Sunt bine proiectate şi portabile.

Bullet Blender: Blenderele de tip bullet sunt concepute pentru a amesteca smoothie-uri şi shake-uri într-o clipită. Pentru cineva care are un program infernal în fiecare dimineaţă, utilizarea unui blender bullet poate ajuta. Acesta face ca amestecarea smoothie-urilor şi a băuturilor sănătoase să fie mai rapidă, cu o curăţare minimă sau nenecesară. Un blender bullet vine cu o singură viteză puternică, care funcţionează cu fructe, legume, iaurt şi alte ingrediente moi moi. Din punct de vedere al preţului, sunt mai puţin costisitoare decât blenderele de înaltă performanţă, dar puţin mai scumpe decât blenderele tradiţionale de blat. Pe de o parte, blenderele bullet nu sunt concepute în scopuri de gătit. Dar sunt o investiţie bună pentru poftele tale de dimineaţă.

Blendere de înaltă performanţă: Blenderele de înaltă performanţă funcţionează atât cu ingrediente moi, cât şi cu ingrediente dure. Şi oferă, de asemenea, funcţii de amestecare versatile, ceea ce le face cele mai scumpe blendere de pe piaţă. Poţi face diferite tipuri de unturi, aluat şi alte motive cu un astfel de blender. Macină şi toacă eficient nucile, biscuiţii, cerealele, gheaţa şi alte ingrediente. Un blender performant oferă o curăţare uşoară, o garanţie excelentă şi o bază robustă pentru toate tipurile de amestecare.

Puterea blenderului

Este foarte important să cunoşti puterea unui blender. Legumele şi fructele tari, cum ar fi morcovii şi cartofii, se amestecă mai greu decât alte ingrediente. Prin urmare, necesită o putere mai mare decât ingredientele mai moi, cum ar fi roşiile.

300 de waţi de putere: Cumpărarea unui blender cu o putere de 300 de waţi este cea mai convenabilă. Pe baza tipului de blender, amestecul la 300 de waţi nu este rău. În special pentru blenderele cu imersiune, o putere mai mică înseamnă performanţe mai bune. În cuvinte simple, blenderele cu o putere de 300 de waţi pot tăia şi amesteca în mod eficient ingrediente mai moi. Dar nu sunt atât de bune în descompunerea ingredientelor dure pentru a face piureuri sau pastă alimentară.

500 până la 700 de waţi: orice blender cu o putere de la 500 la 700 de waţi este ideal pentru a face smoothie-uri şi supe.

Peste 700 de waţi: Orice peste 700 de waţi are o capacitate de amestecare şi mai mare pentru ingrediente mai dure.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg