Ce trist! Cel mai nefericit scenariu capătă contur. S-a apucat iar de băut fostul alcoolic Ben Affleck?

13 iunie, 2024

Există temeri că actorul din ”Pearl Harbour” ar fi început din nou să bea! Ar fi atât de trist să se confirme zvonurile.

jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg

În mod cert, super cuplul format din Jennifer Lopez și Ben Affleck a eșuat. Ea este mult prea ambițioasă și preocupată de muncă, iar el complet opus. De iubit s-au iubit, însă avem de-a face cu una dintre cele mai comune cauze de despărțire: incompatibilitatea.

Când fiorii pasiunii s-au mai estompat, cele două staruri au înțeles cât de diferite sunt lucrurile pe care și le doresc.

Bennifer la premiera This Is Me    Now, Profimedia jpg

Dacă se adeverește scenariul, este evident că pe actor îl așteaptă iar un mare hop.

Affleck și-a domolit alcoolismul după ce a fost la un centru de dezintoxicare ultima oară în 2018, condus de însăși fosta soție Jennifer Garner, prietena lui de încredere și mama celor trei copii ai lui.

Temerile sunt tot mai mari în ceea ce privește starea lui Ben Affleck, unele surse susținând că acesta a început să bea alcool din nou, în timp ce divorțul de Jennifer Lopez pare o realitate.

Vorbind exclusiv pentru DailyMail.com, unii apropiați ai actorului își fac griji pentru el: Affleck s-a luptat cu alcoolismul și dependența de jocuri de noroc zeci de ani – suferă de „tristețe acută”, în timp ce căsnicia lui se prăbușește.

Aceștia susțin că Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, fie este „în pericol” de a cădea iar în patima alcoolului, fie deja s-a și reapucat!

Se știe că este o patimă ce nu se vindecă niciodată cu adevărat. Poate fi ținută în frâu cu multă ambiție. Însă în momente de restriște, oamenii vulnerabili pot ceda iar în fața viciului, fie că îl numim alcool, jocuri de noroc, țigări sau mâncare. Orice dependență reală își poate arăta chipul hâd!

Actorul pare că se străduiește totuși, deși neliniștea i se citește pe față la tot pasul. Ieri a participat la festivitatea de absolvire a fiului său la care surpriză! A venit și J Lo.

Ben la costum, Profimedia jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg