Ce va face Ionuţ Belei cu cei 30.000 de euro câştigaţi la "Chefi la cuţite". Povestea electricianului care vrea să ajungă bucătar de top

17 decembrie, 2020
1 bes 1 jpg jpeg

Ionuţ Georgel Belei e câştigătorul sezonul 8 "Chefi la cuţite". Concurentul lui Sorin Bontea a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Tânărul are o poveste impresionantă, a fost electician, dar acum vrea să ajungă bucătar de top. Ce planuri are cu banii pe care i-a câştigat?

Ionuţ Belei a trăit o emoţie intensă când a aflat că este marele câştigător. Neapărat a ţinut să îi mulţumească lui Sorin Bontea pentru tot ajutorul oferit. Este mentorul şi modelul lui: "Va mulţumesc din inima tuturor! În primul rând @chef.sorinbontea.official doresc să va spun că mă înclin în faţă dumneavoastră şi va mulţumesc că mi-aţi dat şansa să fiu în această competiţie şi să demonstrez că nu v-aţi înşelat!", a spus el imediat după ce s-a aflat că el primeşte marele premiu.

Acesta a mai dezvăluit şi în ce îşi doreşte să inveastească premiul obţinut: „Asta vreau să fac şi cu premiul. Vreau să merg în Franţa, să fac un curs renumit. (…) Doresc şi tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că şi noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin şi cu siguranţă avem potenţial în România', a mărturisit Ionuţ, la Xtra Night Show.

6 ionut belei a castigat chefi la cutite jpg jpeg

Ionuţ Belei a plecat la 19 ani în Germania

La vârsta de 19 ani, acesta a plecat în Germania pentru a lucra în construcţii, deşi avea o diplomă ca tehnician în instalaţii electrice. Totuşi, a plecat la o muncă grea: aceea de a sparge ziduri cu barosul. Ajuns acolo, tânărul a dat peste condiţii inumane, greu de imaginat. Potrivit acestuia, a dormit pe jos, într-un loc plin de igrasie şi fără geamuri.

Dărâmat, acesta şi-a sunat fratele, care i-a oferit o alternativă mai bună. Astfel a ajuns bucătar, dar gândul i-a rămas mereu la casă şi la cei dragi, din România, scrie antena1.ro.

8 ionut belei a castigat chefi la cutite 2 jpg jpeg

Foto: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}