Ce vedetă din România este amatoare de sporturi extreme?

19 august, 2015
Patricia Cimpoiasu Amadeus wakeboarding 1 jpeg
image

Frumoasa artistă din trupa Amadeus, este pasionată de fel şi fel de sporturi pe care multora le este teamă chiar să le încerce. Bruneta face snowboarding, echitaţie, rollerblading, iar, de anul acesta, este o împătimită a wakeboardingului.

Vedeta încalţă schiuri speciale sau se urcă pe placă şi pluteşte deasupra apei, trasă de o barcă cu motor ce poate ajunge la viteza de 40 de kilometri la oră.

image

Patricia a luat primele lecţii în primăvara acestui an, iar de atunci practică acest sport pe lacul Snagov, pe litoral sau în destinaţiile exotice unde îşi petrece vacanţa. A făcut wakeboarding chiar şi în Oceanul Atlantic, în largul coastei Nigeriene, în Lagos, oraşul unde a susţinut un concert alături de colegele din trupa Amadeus.

image

“2014 a fost anul echitaţiei, al rollerblading-ului şi al jogging-ului. Anul acesta am fost mai activă ca niciodată… Am învăţat 3 sporturi noi: ski, snowboarding şi wakeboarding. M-au entuziasmat şi motivat atât de mult, încât am fost în fiecare week-end pe pârtie în această iarnă, iar primăvara şi vara am avut o perioadă în care mă duceam zilnic la Snagov pentru wakeboarding. Este un sport nautic extrem de solicitant. Putem spune că seamănă cu snowboarding-ul, dar in acest caz ne confruntăm cu forţa apei, tractaţi fiind de o barcă sau cablu. Cea mai importantă regulă este să ştii să înoţi, apoi este indicat să ai o condiţie fizică bună, iar restul se bazează pe menţinerea echilibrului şi pe disponibilitatea ta de a simţi aventura şi libertatea. Mă încântă atât de tare ceea ce fac, încât nu reuşesc tot timpul să îmi dozez limitele, sunt prea curajoasă şi nu cedez nici în ruptul capului dacă eu cred în acea nebunie”, declară frumoasa Patricia Cimpoiaşu.

image


Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg