Ce vedetă sexy se pregăteşte de nuntă şi copil, după o relaţie de 6 luni?

16 septembrie, 2015
ciara GettyImages 488343988 jpeg

S-a despărţit în mod nefericit de logodnicul şi tatăl primului ei copil, după ce acesta a înşelat-o, în august anul trecut. Din fericire, pofta de viaţă şi iubirea n-au părăsit-o, căci focoasa cântăreaţă a primit a doua şansă la dragoste, una care promite o nuntă şi mai mulţi copii!

image

Vorbim de Ciara, care abia aşteaptă să devină din nou mamă, de data aceasta cu noul său iubit, starul american de fotbal Russell Wilson. Artista de 29 de ani este mai fericită ca oricând de când se iubeşte cu acesta, mai exact din aprilie. Cu toate că şase luni sunt destul de puţin timp pentru a decide să facă nunta, relaţia pe care o are cu mijlocaşul Seattle Seahawks este tot mai serioasă şi amândoi au gânduri de viitor, inclusiv de-a forma o familie cât mai repede. “Cu siguranţă vreau mai mulţi copii, da. Sincer, cu el în viaţa mea, totul e minunat, viaţa chiar e frumoasă, pot spune asta.”, a mărturisit Ciara despre partenerul ei, în vârstă de numai 26 de ani. Gurile rele spun că vedeta se grăbeşte, iar iubitul ei este prea tânăr pentru a lua o decizie importantă.

image

Mai mult, deşi Ciara are un copil deja, Future Jr. de un an şi trei luni, cu fostul logodnic, rapperul Future, noul ei iubit practică abstinenţa sexuală. Cei doi, creştini fiind, pare-se că nu au făcut sex nici până acum, şi poate de aceea graba de-a face nunta este de înţeles. “Mă simt foarte încrezătoare în dragostea pe care ne-o purtăm unul altuia şi cred că numai Dumnezeu ştie spre ce ne îndreptăm. El ştie ce se va întâmpla şi cred că El trebuie să deţină controlul a ce va urma. Viaţa e dulce, iar eu sunt recunoscătoare pentru lucrurile care mi se întâmplă, sunt foarte fericită”, a mai spus bruneta de 29 de ani pentru ziarul New York Post.

image


Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg