Ce vedetă vrea să-şi extirpe ovarele, după exemplul Angelinei Jolie?

25 martie, 2015
kelly osbourne jpg jpeg

După ce actriţa devenită regizor a anunţat marţi că a ales să urmeze o altă operaţie de prevenire a cancerului, de data aceasta de extirpare a ovarelor, publicul feminin i-a aplaudat curajul. Surprinzător, şi vedetele încep să se gândească la asemenea măsuri extreme

După ce actriţa devenită regizor a anunţat marţi că a ales să urmeze o altă operaţie de prevenire a cancerului, de data aceasta de extirpare a ovarelor, publicul feminin de pretutindeni şi nu numai a aplaudat curajul acesteia. Surprinzător, şi vedetele încep să ia măsuri extreme pentru a-şi proteja sănătatea.

Iată că şi Kelly Osbourne a recunoscut public că are gena canceroasă şi plănuieşte să-şi extirpe ovarele, ca metodă de prevenire. Starul de 30 de ani a făcut mărturisitrea în cadrul unei emisiuni, The Talk, unde s-a discutat, evident, decizia curajoasă a Angelinei Jolie: “Da, chiar am şi eu gena cancerului”. Spre deosebire de actriţă, care are 39 de ani, Kelly a completat: “Sunt de acord cu asta 100%. Ştiu că la un moment dat va trebui să o fac, pentru că dacă voi avea copii, vreau să fiu acolo pentru ei, să îi susţin în orice fel pot”.

image

Într-adevăr, decizia Angelinei a fost susţinută în mod fervent de acum doi ani, când a ales o dublă mastetctomie, pentru a evita cancerul mamar. Şi operaţia curajoasă de anul acesta vine ca urmare a faptului că bunica, mama şi mătuşa ei au murit din aceeaşi cauză: cancerul. În prezent, ca urmare a intervenţiei chirurgicale, Angie a eliminat posibilitatea ca o formă de cancer în stadiu incipient să existe, dar se află în menopauză forţată şi nu mai poate avea copii. Din fericire, se bucură de cele 6 odrasle pe care le are cu Brad Pitt.

image

Şi mama lui Kelly Osbourne, Sharon (62) şi şi-a obligat familia să facă teste pentru a afla dacă au gena cancerului, după ce a urmat chiar ea o dublă mastectomie, tot din pricina bolii.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg