Ce vedete adoră pescuitul, ca mijloc de relaxare, în 2021?

23 aprilie, 2021
6 peste1 jpg jpeg

Pescuitul de agrement atrage ca un magnet multe celebrităţi, din lumea sportului sau a filmului. Şi în ţara noastră există sportivi care adoră pescuitul. De exemplu, Simona Halep este o mare iubitoare a excursiilor de pescuit în Delta Dunării. Alţi sportivi, iubitori ai pescuitului, sunt: Marius Niculae, Florentin Petre, Lucian Bute, Zlatan Ibrahimovic, Dorinel Munteanu, Gabi Popescu, Florin Şoavă, Bogdan Lobonţ.   

Desigur, există o mulţime de vedete internaţionale care adoră pescuitul şi care practică acest hobby în mod frecvent, ori de câte ori au ocazia şi timp liber. 

David Beckham

David Beckham adoră călătoriile sale în care ajunge la cele mai bune râuri de păstrâv din lume, pentru a practica pescuitul la musca artificială. El aplică diferite strategii şi tehnicii atât pe răuri mari, pâraie mai mici sau ape calme, sperând de fiecare dată să pescuiască mai cu succes, mai ales atunci când ţine cont şi de abordările deprinse de la pescari competitivi. De asemenea, are obiceiul de a face fotografii pentru a se lăuda fanilor cu cele mai impresionante capturi de peşti, pe reţelele de socializare. 

Emma Watson

2 peste2 jpg jpeg

Actriţa a devenit foarte populară pentru rolul Hermione din filmele Harry Potter. Un lucru pe care probabil unii oameni nu-l cunosc, este faptul că Emma Watson iubeşte pescuitul din copilărie şi mai ales tehnica cu muşte. Ea s-a bucurat de acest hobby încă de mică, deoarece mergea frecvent cu tatăl ei la pescuit. Pescuitul cu muşte se distinge de alte forme de pescuit prin lucruri simple, cum ar fi eficienţă şi frumuseţe, spune ea. Nu este o tehnică dificilă, iar odată ce înveţi cum să pescuieşti astfel, constaţi că poţi prinde mai mulţi peşti decât prin altă metodă. 

 

Bobby George

3 peste3 jpg jpeg

Fostul campion mondial de săgeţi profesionale a iubit pescuitul din copilărie. El însuşi povestea cum mergea la pescuit de la vârstă fragedă şi cum şi-a descoperit şi talentul sportiv de a folosi săgeţile în timpul unei excursii la pescuit când era mic. Bobby George era înnebunit după pescuit, încât a decis să-şi sape propriile iazuri de pescuit, chiar pe terenul casei sale. 

 

Mo Salah

4 peste4 jpg jpeg

Atacantul fotbalist Mo Salah de la Liverpool este un împătimit al pescuitului, el se laudă cu cele mai impresionante capturi ale sale pe Instagram. Acest fotbalist egiptean este foarte încântat când prinde capturi mari, cum s-a întâmplat în Marea Roşie; el a pus o fotografie cu un peşte imens pe Instagram, la care a primit foarte multe aprecieri de la fani.   

 

Johnny Vegas

5 peste5 jpg jpeg

Actorul de comedie Jonny Vegas merge la pescuit pe orice vreme, nu doar atunci când este frumos afară. El postează frecvent fotografii pe Twitter pentru a se lăuda cu ceea ce a prins – crap, plătică sau alte specii de peşti. Are un umor suprarealist şi acest talent se observă chiar şi din fotografiie sale, nu doar în filme.

Tony Hibbert

7 peste7 jpg jpeg

Despre Tony Hibbert s-a spus că a iubit sportul, dar şi pescuitul. Era atât de pasionat de pescuit, încât a investit bani, spre sfârşitul carierei sale de sportiv, în propriul său lac De Premiere, din frumoasa regiune Villères-en-Prayères. Acesta este evaluat în prezent drept fiind unul dintre cele mai bune lacuri de pescuit pentru crap, din Franţa. 

Aceşti pescari, indiferent de experienţa pe care o au, când vine vorba espre hobby-ul lor, dau atenţie la toate detaliile şi astfel, pentru a se pregăti pentru sezonul de pescuit, ei aleg cele mai bune scule de pescuit, ce includ lansete, mulinete, dar şi accesorii interesante. 

Şi pescarii amatori pot folosi articole de pescuit de calitate pentru a practica acest hobby în locurile preferate, cu prietenii sau familia. De exemplu, pentru a idetifica rapid peştii şi structurile din adâncul apei în imagini clare, este recomandat un sonar pescuit de pe acest site. Nu trebuie să fii neapărat un pescar profesionist pentru a avea articole potrivite (scule, accesorii, momeală) care minimizează timpul de manipulare a peştilor şi cresc şansele de a avea mai mult succes la pescuit.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg