Ce vedete au strălucit pe covorul roşu şi cine a dat chix la Billboard Music Awards 2018?

21 mai, 2018
FotoJet (22) jpeg

Pe 20 mai, adică a doua zi după nunta regală britanică, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din industria muzicală. Prezenţi la Billboard Music Awards au fost unii dintre cei mai mari muzicieni din lume, care au combinat discursurile socio-politice cu statement-ul fashion pe care l-au făcut pe covorul roşu.

Kelly Clarkson a ţinut un discurs emoţionant despre împuşcăturile din liceul din Santa Fe, care au avut loc cu două zile înainte de eveniment, iar acest lucru a fost împotriva a ceea ce i-au recomandat producătorii. "M-am săturat de momentele de reculegere pe care le ţinem noi după astfel de evenimente regretabile, pentru că nu au nici un efect. Ce ziceţi despre un moment în care să acţionăm, să încercăm să schimbăm ceva. De ce nu schimbăm ce se întâmplă?"

image

"That was powerful!!!!!!!!!!", a spus Tyra Banks după ce a avut loc duetul de mare succes dintre Christina Aguilera şi Demi Lovato pe scenă.

image

Taylor Swift a adus laude muzicienilor de sex feminin după ce a primit premiul pentru Cel mai bun artist feminin, iar a două oară când a urcat pe scena Billboard Music Awards, pentru a primit premiul pentru Cel mai bine vândut album, a mulţumit fanilor ei care o ajută să se simtă înţeleasă.

image

Janet Jackson a primit unul dintre cele mai importante premii ale serii - The 2018 Icon Award - şi a ţinut un discurs prin care a încurajat mişcările #TimesUp şi #MeToo. "Cred că trăim un moment glorios din istorie. Un moment în care, în sfârşit, femeile şi-au făcut cunoscută dorinţa de a nu mai fi controlate, manipulate sau abuzate", a declarat sora regretatului Michael Jackson.

Salt-N-Pepa a fost trupa care a încheiat show-ul cu un moment emblematic alături de fetele de la En Vogue, care au făcut un mix memorabil "Shoop/Let's Talk About Sex/Push It/Whatta Man”, pe placul publicului în extaz.

Însă ţinutele vedetelor prezente la Billboard Music Awards 2018 au fost cele care au făcut cu adevărat furori pe 20 mai. Iată cine ce a purtat şi cum a arătat într-o seară dedicată muzicii, mesajelor socio-politice, dar şi fashion-ului!Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg