Ce vedete erau odată! Winona Ryder, Liv Tyler, Kate Moss şi alţi guru fashion ai anilor '90

1 august, 2018
BeFunky Collage jpeg

Ştii deja că anii ăştia s-au întors şi au luat cu asalt industria modei. Tot ce era fashion în copilăria sau adolescenţa ta îşi retrăieşte zilele de glorie în anul de graţie 2018. Prilej pentru noi să te invităm să te inspiri din ţinutele celor care au dominat anii '90. 

Liv Tyler şi Alicia Silverstone

Le prezentăm împreună pentru că, odată cu apariţia lor în videoclipul Crazy, al trupei Aerosmith, s-au impus ca nişte adevărate babes ale acelui deceniu. Bluze crop style, jeanşi scurţi, rochii cu bretele, tot ce a revenit azi la modă a fost făcut celebru de ele.

Winona Ryder

image

Dacă voiai să fii o adolescentă cool în anii '90, trebuia să te îmbraci ca ea. Pe atunci, Ryder era "the It girl". Stilul ei era mai degrabă genul tomboy decât feminin, însă pentru cultura grunge, atunci la mare modă, era o imagine demn de urmat.

Courtney Love şi Kurt Cobain 

image

Că a venit vorba despre muzica şi cultura grunge, ei erau regii neîncoronaţi. Un cuplu cu mare influenţă în moda anilor '90, Courtney şi regretatul solist al trupei Nirvana impuneau stilul dezordonat în ţinută,  coafură şi familie.

Johnny Depp şi Kate Moss

Johnny era cool şi lângă Winona, şi lângă Kate. Alături de britanică, însă, se prezenta un pic mai puţin dezlânat, având unele momente în care putea să se îmbrace şi elegant. Asta şi pentru că Moss, fata rea din modelling, era ceva mai feminină decât Ryder cea dark gotică.

Gwen Stefani 

image

Ea s-a impus în modă cam pe la sfârşitul deceniului, fiind imaginea aşa numitei mişcări ska-punk. Cu părul ei blond platinat, cu machiajul dark şi ţinuta-uniformă formată din pantaloni cargo şi bustiere, Gwen a adus o schimbare în moda sufocată de bocanci şi blugi rupţi în genunchi.

Sarah Jessica Parker

image

Aici este vorba mai mult despre personajul ei din Totul despre sex, Carrie Bradshaw. În anii '90, ne uitam la serial doar pentru a ne inspira din ţinutele acestei fashioniste. Şi, ce-i drept, nici actriţa care-i dădea viaţă nu se lăsa mai prejos, când se dezbrăca de personaj. Feminină până-n măduva oaselor, purta tot ce-i cool în materie de rochii şi fuste.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg