Cea mai faimoasă actriţă franceză a suferit o gafă vestimentară de proporţii la Cannes!

15 mai, 2015
sophie marceau gafa hepta 2025958 jpeg

Prezenţa ei la Cannes se datorează rolului de jurat al Festivalului, alături de Jake Gyllenhaal, Guillermo del Toro sau Sienna Miller. Dar pentru că era imposibil să nu se întâmplă ceva penibil pe covorul roşu, iată că o majoră gafă vestimentară a ţintit-o pe franţuzoaica

Pe fermecătoarea actriţă o admirăm şi-acum, la 48 de ani, graţie carierei pe care şi-a clădit-o de 30 de ani în filme mari internaţionale. Prezenţa ei la Cannes se datorează rolului de jurat al Festivalului, alături de Jake Gyllenhaal, Guillermo del Toro, Xavier Dolan sau Sienna Miller. Dar pentru că trebuia să se întâmple ceva penibil la eveniment, iată şi momentul: o gafă vestimentară a ţintit-o pe Sophie Marceau.

O ştim de când a păşit în lumea filmului, în anii ’80, când a câştigat Premiul César pentru cel mai bun debut. Rapid, a ajuns în filme europene aclamate la festivaluri, culminând ca star internaţional în producţii precum Braveheart, Firelight sau The World Is Not Enough (din seria James Bond). Acum este şi actriţă, şi autoare, şi regizor, şi scenaristă şi a fost soţia lui Christopher Lambert până anul trecut.

image

Pe 14 mai, la ediţia 68 a Festivalului de la Cannes, Sophie Marceau a purtat o rochie albă fină, de satin, parte peste parte, pe covorul roşu, foarte frumoasă pe silueta ei subţire şi tonifiată. însă când să păşească pe scări, la braţul lui Guillermo del Toro, a dat la o parte o bucată din rochie prea brusc şi prea mult, lăsând fotografilor şansa de-a capta momentul jenant trăit de actriţă, căreia i s-a văzut lenjeria intimă. Este a doua oară când suferă o gafă vestimentară jenantă la Cannes, după ce în 2005 a purtat o ţinută prea decoltată, lăsând sânii cu totul la vedere.

image

FOTO HEPTA, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}