Cea mai sexy femeie din lume a pozat complet goală în ultimul trimestru de sarcină. Gestul lui Emily Ratajkowski a creat controverse

3 martie, 2021
1 emily ratajkovski jpg jpeg

La 29 de ani, Emily Ratajkowski este un veritabil sex-symbol, formele sale aducându-i celebritatea mondială. Vedeta urmează să nască cât de curând, ocazie cu care a realizat o şedinţă foto complet goală. În vreme ce o parte din fani au numit imaginile ”artă”, alţii au considerat că este ”prea mult”.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut topless în videoclipul lui Robin Thicke, ”Blurred Lines”, iar de atunci formele sale fac furori în toată lumea. Curtată de numeroşi bărbaţi celebri, vedeta este, însă, o familistă convinsă, în urmă cu doi ani devenind soţia producătoruluiSebastian Bear-McClard.

        View this post on Instagram                       A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

În luna octombrie a anului trecut, frumoasa brunetă a anunţat că este însărcinată. Starleta ne-a ţinut la curent cu evoluţia sarcinii postând diverse imagini în care celebrează maternitatea, pentru ca zilele trecute să vină cu cea mai spectaculoasă şedinţă foto. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, aceasta a pozat complet goală, gest care i-a adus numeroase aplauze, dar şi unele controverse. În vreme ce o parte din fanii ei şi-au arătat încântarea pentru respectivele imagini, alţii au considerat că a sărit calul.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski nu a dezvăluit nici acum sexul copilul, preferând să păstreze surpriza. ”Când eu şi soţul meu le-am spus prietenilor că vom deveni părinţi, prima lor observaţie, după ”felicitări”, a fost „ce vreţi să fie, fetiţă sau băiat?” Nouă ne place să răspundem că nu vom şti sexul copilul până nu împlineşte 18 ani, moment în care el singur ne va anunţa ce a hotărât să fie”, a declarat Emily pentru Vogue. 

Foto: Intagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg