Cei mai bogaţi antreprenori online

3 februarie, 2016
cei mai bogati antreprenori online jpeg

A fost nevoie de ingeniozitate, viziune, noroc şi multă muncă pentru ca aceşti oameni să ajungă în topul celor mai bogaţi antreprenori online. Unii dintre ei, totuşi, şi-au păstrat viaţa privată departe de ochii curioşi ai lumii, în timp ce alţii au fost mai vizibili din punctul acesta de vedere. Îi menţionăm şi noi pe cei pe care am ajuns să-i cunoaştem mai bine!

Începem cum altfel decât cu Mark Zuckerberg, programator american şi, poate, cel mai cunoscut antreprenor în domeniul internetului, graţie marii descoperiri a timpurilor noastre: Facebook. Co-fondatorul şi preşedintele reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, este îndr-adevăr unul dintre cei mai bogaţi antreprenori online, dar şi o figură celebră în mijlocul altor celebrităţi cu care e prieten.

Amintim că Zuckerberg a creat Facebook-ul în 2004, şi că doi ani mai târziu a renunţat la studii, căci munca depusă începuse să dea roade şi să devină o ocupaţie full time.

image

Programatorul este căsătorit cu Priscila Chan din mai 2012, iar de anul trecut, din luna decembrie mai precis, sunt părinţii unei fetiţe pe nume Max. Naşterea micuţei a avut o aşa influenţă în viaţa celor doi încât Mark a decis să cedeze 99% din acţiunile la Facebook. ” Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii. Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook - a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari - pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreuna cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare.”, a declara Zuckerberg luna trecută.

Cei mai bogaţi antreprenori online: Evan Spiegel (avere 2, 1 miliarde de dolari)

Probabil numele lui nu vă spune nimic, însă aplicaţia pentru mobil ”Snapchat„ sigur vă e cunoscută. Ei bine, Evan este co-fondatorul şi CEO-ul Snapchat-ul, aplicaţia care a provocat o adevărată isterie în America, fiind una dintre cele mai de succes. De altfel şi celebrităţile folosesc această aplicaţie. Leonardo DiCaprio şi Hilary Duff sunt printre cei care au recunoscut că şi-au instalat aplicaţia şi că au încercat-o.

Miranda Kerr şi Evan

O altă informaţie curioasă din viaţa co-fondatorului Evan Spiegel este că, în prezent, are o relaţie cu modelul Miranda Kerr, fosta soţie a celebrului actor Orlando Bloom.

Alţi antreprenori online bogaţi : Larry Page (Google, 18, 5 miliarde de dolari), Jeff Bezos (Amazon, 8, 7 miliarde de dolari), Pierre Omidyar (eBay, 6, 3 miliarde de dolari), Ronald Burkle (Yahoo, 3, 5 miliarde de dolari), Niklas Zennstrom şi Janus Friis (Skype, 1,3 miliarde de dolari), Reid Hoffman (LinkedIn, 500 de milioane de dolari), Chad Hurley (Youtube, 300 de milioane de dolari).Recente pe Ok! Magazine

Kevin Costner și Hayes Costner, Profimedia (1) jpg
Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg