Cei mai frumoşi actori turci

26 februarie, 2015
actori turci cagatay ulusoy jpeg

Sunt talentaţi, foarte sexy şi tot mai cunoscuţi în peisajul balcanic, după ce filmele şi serialele turceşti au luat cu asalt televiziunile din regiune. Uite care este clasamentul celor mai atrăgători actori din Asia Mică.

Sunt talentaţi, foarte sexy şi tot mai cunoscuţi în peisajul balcanic, după ce filmele şi serialele turceşti au luat cu asalt televiziunile din regiune. Uite care este clasamentul celor mai atrăgători actori din Asia Mică.

Cei mai frumoşi actori turci de 20 de ani

Çağatay Ulusoy

Are 23 de ani şi a lucrat mai întâi ca model, iar în 2010 a obţinut titlul de cel mai bun model masculin din Turcia. A abandonat apoi lumea prezentărilor de modă pentru o carieră în cinematografie.

image

Frumos, brunet şi înalt, Çağatay a furat inimile telespectatoarelor. După primul său rol în „Anadolu Kartalları“, a urmat cel din serialul „Feriha“, în 2011, difuzat la noi de Kanal D.

Tânărul actor s-a trezit în mijlocul unui scandal în care mai multe VIP-uri din Turcia, de la staruri din lumea filmului până la fotbalişti, au fost implicate într-o reţea care distribuia cocaină şi cannabis. În total, 40 de persoane au fost arestate, dar Çağatay a fost eliberat şi acuzaţiile împotriva lui au fost retrase.

Çağlar Ertuğrul

Este un alt actor de origine turcă care s-a făcut remarcat pe platourile de filmare. În vârstă de 27 de ani, Caglar are 1, 88 şi se încadrează la fix în acest top al celor mai frumoşi actori turci.

image

Din palmarescul lui cinematografic amintim rolurile în filme precum: ”The Mountain” (2012), Galip Dervis (2013), Bana Masal Anlatma (2015).

image

Cei mai frumoşi actori turci de 30 de ani

Mehmet Akif Alakurt

Este actor, director de film şi model.

S-a născut la Istanbul, pe 23 iulie 1979, este singur la părinţi şi are o legătură specială cu mama sa. Ei îi datorează cariera de manechin, care l-a propulsat şi spre actorie. Mai mult, el este şi deţinătorul titlului de Best Model of Turkey şi Best Model of the World în 2001.

image

Înalt de 1,90m, Mehmet a fost foarte solicitat pentru reclame, fiind protagonistul campaniilor publicitare pentru companii ca Pepsi, La Coste, Marks&Spencer, Tommy Hilfiger ori Collezione.

image
image

Telenovela „Sîla“ („Puterea destinului“) îi va aduce faima şi va intra definitiv în lumea filmului. Îl mai puteţi vedea în pelicule ca „Zeytan Dali“, „Adanala“, „Reis“, „Fatih“ şi „Emanet“.

În viaţa personală, este logodit cu Leyla Basak, actriţă şi model de origine azerbaidjană.

Murat Yildirim

Face parte din generaţia tânără de actori ai Turciei, nedevenind celebru decât din 2006, când a jucat în serialul „Furtuna“. Murat declară că actoria a fost dintotdeauna o pasiune şi un vis pe care a reuşit, din fericire, să-l realizeze.

A absolvit Universitatea Tehnice Yidiz, secţia inginerie mecanică. Dacă diploma de absolvire arată că este, de fapt, inginer mecanic, nu acelaşi lucru l-ar spune şi milioane de fane din toată lumea ale actorului, care-i sorb acestuia din priviri fiecare apariţie.

image

Primul său rol în serialele TV a fost cel din „Olumsuz Ask“ („O dragoste fără de sfârşi“t), pentru ca în următorul an, 2004, să primească două roluri în serialele „Copiii mei“ şi „Minciuna“. Adevăratul succes l-a atins în 2006, când a fost distribuit în „Furtuna“.

image

Cei mai frumoşi actori turci de 40 de ani

Halit Ergenç

Talentat şi cu o poveste de viaţă desprinsă parcă din filmele în care joacă, Halit este urmărit la fiecare pas de paparazzi şi provoacă isterie printre fane atunci când iese din casă. De când cu rolurile din „1001 de nopti“, „Aliye“ şi, mai nou, „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii“, este iubit şi în România.

Halit Ergenç s-a născut la Istanbul pe 30 aprilie 1970, iar dragostea pentru teatru şi film a moştenit-o de la tatăl său, actorul Sait Ergenç, deşi iniţial s-a gândit să îmbrăţişeze ingineria. După un an de studii tehnice, a devenit studentul Universităţii Mimar Sinan, unde a studiat opera.

image

Pe durata studenţiei, s-a întreţinut singur lucrând ca operator PC, iar apoi ca backing vocals şi dansator.

Şi-a făcut debutul în teatru în 1996, iar primul rol principal a fost cel al regelui din Siam, în musicalul „The King and I“. După mai multe roluri în filme şi seriale, şi-a consolidat statutul de vedetă în 2004, când a acceptat să joace în serialul „Aliye. Fără copiii mei, niciodată“, difuzat în România de Kanal D.

Marea lovitură a dat-o, însă, doi ani mai târziu cu rolul din „O mie şi una de nopţi“, dar şi în „Dersimiz Atatürk“ (cu rolul lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul şi primul preşedinte al Republicii Turcia) şi în îndrăgitul serial „Suleyman Magnificul“.

image

Pe platourile de filmare de la „O mie şi una de nopţi“ a întâlnit-o pe frumoasa Bergüzar Korel, de care s-a îndrăgostit şi pentru care a rupt temporar logodna cu Gizem Soysalli. Cum relaţia cu Bergüzar a creat un imens scandal în Turcia, Halit s-a reîntors la Gizem şi a luat-o de soţie. Mariajul lor n-a durat decât câteva luni, iar în 2010 Halit se recăsătorea cu… Bergüzar. Acum, cei doi au un fiu pe nume Ali.

image

Burak Hakki

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori turci din generaţia sa. S-a născut în Istanbul pe 23 mai 1972, are 1,90 m şi 80 kg.

Hakki este iubitor al activităţilor în aer liber cum ar fi volei, ciclism, tenis, fotbal, surf şi are o mare pasiune pentru scufundări şi motociclete.

image

Este absolvent al facultăţii de Ştiinţe economice şi şi-a făcut studiile de masterat în Elveţia, după care s-a întors în ţara natală pentru a absolvi un MBA în teorie economică.

Apreciat pentru calităţile sale fizice, a cochetat cu lumea modei încă din timpul studenţiei şi zece ani a făcut parte din această lume, participând la mai bine de 1.000 de prezentări. În 1994 a câştigat premiul pentru cel mai bun model din Turcia.

image

Debutul cinematografic a venit abia în anul 2000, cu filmul „Dragostea este în acelaşi loc“, după care au urmat apariţii în diverse seriale de televiziune. În 2006 a primit rolul secundar în comedia „Turcii în spaţiu“, după care a fost distribuit în serialul „De pe buze la inimă“.

Burak Hakki s-a căsătorit cu modelul Sema Şimsek după o relaţie de mai bine de cinci ani şi au împreună un copil.

image


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg