Cei mai frumoşi iubiţi ai vedetelor

10 decembrie, 2015
'Rock the Kasbah' film premiere, New York, America   19 Oct 2015 jpeg

Ştim, frumuseţea stă în ochii privitorului, şi-n orice caz, nu poţi alege pe cine iubi. Bla, bla, bla! Noi credem că unele vedete chiar au ştiut pe ce pun mâna, şi că aceşti iubiţi ai vedetelor sunt frumoşi după toate şabloanele posibile.

Dacă nu ne credeţi, haideţi să privim împreună o galerie foto cu cei mai frumoşi iubiţi ai vedetelor!

Lady Gaga şi Taylor Kinney

Începem cu Lady Gaga şi cu iubitul său, Taylor Kinney! Nu credem că cineva cuteză să-l catalogheze pe Taylor altfel decât ”frumos”. Desigur, se clasifică şi la categoria ”superb”, dar nu vrem să spuneţi că exagerăm. Oricum, cert e că Lady Gaga este una dintre cele mai invidiate femei din lumea asta, având un ”Taylor Kinney” acasă, care, la o adică, poate scoate uniforma de pompier din şifonier, pe care o foloseşte în serialul ”Chicago Fire”, şi să îndeplinească una dintre fanteziile eterne ale femeilor.

Joshua şi Kylie

Dar să depăşim momentul, mai bine. Trecem la Kylie Minogue şi mai recentul său iubit, Joshua Sasse. Îi cunoaştem gusturile cântăreţei în materie de cuceriri amoroase, aşa că îndrăznim să spunem că nici cu aceasta nu a dat greş. Tinerelul Joshua Sasse (27) pare îndrăgostit de-a binelea de australianca focoasă, aşa că noi spunem că şi Kylie a dat lovitura!

Austin Stowell şi Nina Dobrev

Şi ajungem şi la Nina Dobrev, ex- ”vampiroaica” sexy, care a reuşit să-l cucerească pe frumuşelul Austin Stowell, imediat ce s-a despărţit de frumuşelul celălalt, Ian Somerhalder. Nina şi Austin sunt împreună de jumătate de an şi pare că relaţia lor evoluează frumos, deşi iniţial s-a spus că relaţia lor este doar de faţadă, pentru a-l face pe Ian gelos. Mda, oricare ar fi fost scopul, noi o susţinem pe Nina. Bună alegere, Nina!

Casper Smart, Jennifer Lopez

Mergem mai departe şi o găsim pe Jennifer Lopez care-şi face de cap de ceva vreme cu Casper Smart, bărbatul care iniţial i-a fost dansator. Şi pe ea o înţelegem. Avem cel puţin şase motive să fim de acord. Pacheţelul 1, pacheţelul 2 şi aşa mai departe până la 6, localizate toate tacticos pe abdomenul fit al lui Casper.

Jose Antonio Baston şi Eva Longoria

Nici Eva Longoria n-a nimerit prea rău. Jose Anton Baston şi frumoasa actriţă au o relaţie din 2013 şi se pare că totul merge bine între ei. Îi vedem mai mereu împreună şi tindem să credem că sunt pregătiţi să facă şi ei pasul cel mare. Până una-alta, noi putem să ne bucurăm de privelişte. Move over, Eva!Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg