Cei mai grijulii tătici de la Hollywood. Imaginile cu ei şi cu copiii lor sunt adorabile

23 februarie, 2018
<> on December 13, 2017 in Hollywood, California jpeg

Viaţa de vedetă de la Hollywood nu exclude îndatoririle zilnice, iar tăticii sunt conştienţi de acest aspect. Cu toate că sunt nişte persoane super cunoscute, cu cariere de succes, găsesc timp pentru a se ocupa de familie şi, în mod special, de copiii lor. Şi nu doar o dată actori sau cântăreţi de peste Ocean au fost surprinşi în ipostaze adorabile, parentale, alături de micuţii lor.

Fie că vorbim de evenimente publice la care odraslele vedetelor au luat parte alături de părinţi, fie că analizăm simple poze surprinse de paparazzi într-o zi obişnuită din viaţa starurilor, ei sunt cu singuranţă doar câţiva dintre cei mai grijulii tătici de la Hollywood. Lista ar fi lungă, dar unii preferă intimitatea şi nu-şi expun copiii, exemplele cele mai concrete fiind Jason Statham, al cărui băieţel cu Rosie Huntington-Whiteley este protejat de indiscreţia fotografilor, la fel şi gemenii lui Amal Clooney cu George Clooney.

Iată câteva dintre cele mai frumoase cadre tată - copil!

Adam Levine

Adam Levine a devenit tată pentru a doua oară, la un an şi patru luni de când primul său copil - Dusty Rose, a venit pe lume.  Acum, solistul de la Maroon 5 este tatăl a două fete şi, dacă cu mezina familie încă nu avem poze, îl putem vedea pe star în ipostaza de părinte grijuliu fix acum un an, la inaugurarea stelei lui de pe Walk of Fame.

Alături de soţia Behati Prinsloo şi de fiica Dusty Rose.

Bruce Willis

La cei 62 de ani ai săi, Bruce Willis se descurcă formidabil în rolul de tată de fetiţe care nici măcar nu au ajuns la vârsta potrivită pentru a merge la şcoală. Actorul este căsătorit cu Emma Heming (39) şi viaţa lui este o continuă distracţie în familie.

Bruce Willis, alături de soţia Emma şi de cele două fiice ale lor, Evelyn şi Mabel.

Cristiano Ronaldo

El este tatăl erou după ce în 2017 şi-a umplut casa cu 3 bebeluşi. Cristiano Ronaldo este fericitul câştigător a trei copii simpatici cu care îşi petrece timpul liber. Iată-l într-o ipostază de tată indeal, alături de gemenii Eva şi Mateo şi de fiica sa cu Georgina Rodriguez, Alana.

image

Ron Wood

Chitaristul de la The Rolling Stones a devenit tată pentru a şasea oară la 68 de ani şi chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, se descurcă de minune să aibă grijă de fiica lui de 1 an şi 10 luni, Gracie Jane.

Ea este cea mai mică fiica a artistului.

Dwayne Johnson

Actorul urmează să devină tată pentru a treia oară, acesta fiind cel de-al doilea copil cu actuala sa parteneră, Lauren Hashian. Aşteaptă venirea pe lume a unei fetiţe şi este un tată desăvârşit, dacă analizăm fotografiile lui de pe conturile de socializare în care apare alături de frumuşica Jasmine (2). Aici, alături de fiica sa şi a lui Lauren Hashian, la inaugurarea stelei actorului de pe Walk of Fame.

image

Bradley Cooper

Proaspătul tătic Bradley Cooper arată foarte grijuliu cu fiica sa în braţe. A avut timp suficient să se familiarizeze cu noul statut, căci fiica Lea De Seine are aproape un an, aşa că iată-l cu simpatica blonduţă în braţe, la cumpărături prin Los Angeles, California!

image

John Legend

Şi el va deveni din nou tată şi, în aşteptarea celui de-al doilea copil cu Chrissy Teigen, John Legend se ocupă intens de micuţa Luna. Artistul o ia peste tot cu el pe frumoasa sa fiică.

image

Foto: Instagram, Arhiva OK!, Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex sursa  Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg
denise si sotul