Cei mai mari dependenţi de jocuri video de la Hollywood

23 iunie, 2017
megan fox video games jpeg

Mortal Kombat sau World of Warcraft? De fapt, amândouă jocurile se numără printre preferatele vedetelor care pierd ore în şir cu ochii lipiţi de ecran, jucând cele mai de succes jocuri video din lume.

Megan Fox

image

N-ai fi zis că frumoasa actriţă şi-ar petrece ore întregi în casă, în faţa unui ecran, jucând tot feluri de jocuri video, însă chiar aşa este. De fapt, Megan chiar a ajuns să înscrie adevărate recorduri la Halo şi Mortal Kombat. Ca să nu mai vorbim de faptul că Fox şi-a bazat cariera pe filme precum Transformers şi Teenage Mutant Ninja Turtles, care sunt nişte francize de mare succes printre tocilari şi amatorii de jocuri video.

Justin Bieber

image

Nu numai că îi place să-şi ocupe timpul cu jocuri video, însă pasiunea lui pentru aşa ceva a mers atât de departe, încât îi afectează programul zilnic al cântăreţului. În urmă cu câţiva ani, a întârziat la propriul concert două ore, iar “urgenţa” lui a fost că a trebuit să treacă la nivelul următor în jocul pe care-l juca.

Zac Efron

image

E atât de captivat de jocurile video, încât pasiunea lui e posibil să-i fi costat relaţia pe care o avea cu Vannesa Hudgens. Se pare că el petrecea mai mult timp online decât cu partenera lui, ceea ce nu i-a picat deloc bine frumoasei lui iubite. Pentru a-şi salva idila, Vannesa chiar a încercat să joace împreună cu el tot ce-şi dorea el, însă s-a plictisit teribil şi l-a pus pe individ să aleagă între ea şi Xbox. Având în vedere că s-au despărţit, nici nu mai are rost să spunem ce a ales Zac...

Mila Kunis

image

A recunoscut că jocul ei preferat este World of Warcraft, pe care-l juca chiar şi o zi întreagă, împreună cu prietenii pe care i-a convins să i se alăture în aventurile online. În 2012, chiar a spus presei americane că trebuie să scape cumva de dependenţa ei, dar n-a putut să facă acest lucru brusc şi complet. A înlocuit jocul cu Call of Duty, care i s-a părut mult mai puţin acaparator, de tranziţie.Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg