Cei mai neatrăgători actori de la Hollywood

16 decembrie, 2015
"Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere   Arrivals jpeg

Sunt faimoşi, îi îndrăgim pentru activitatea lor cinematografică, însă trebuie să recunoaştem... fizicul nu-i prea ajută! Nu săriţi, este o constatare cât se poate de cinstită. Ia priviţi!

Ei sunt cei mai neatrăgători actori de la Hollywood!

Robbie Coltrane

image

Începem cu uriaşul

, actorul pe care l-am îndrăgit foarte tare în rolul lui Rubeus Hagrid din ”Harry Potter”. Şcoţianul are o carieră îndelungată şi de succes, cu toate că nu putem să spunem că este chiar ... frumos! Da, ştim, frumuseţea stă în ochii privitorului, dar, mai ales, în meseria lui nu e vorba numai de frumuseţe, ci de talent, dăruire şi perseverenţă. Şi dacă e să vorbim de talent, actorul clar nu duce lipsă!

În rolul lui Hagrid

John C. Reilly

image

este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Are în palmares o nominalizare la premiile Oscar, dar şi multe alte premii câştigate în domeniu cinematografiei. Desigur, nici în cazul lui n-a contat aspectul fizic, ci talentul său. Pe John C. Reilly l-am văzut în pelicule precum: ”Chicago”, ”Walk Hard: The Dewey Cox Story”, „The Aviator”, ”The Hours”, etc.

Jack Gleeson

image

Şi să trecem la cineva mai tânăr, dar cu aceleaşi aspiraţii şi înzestrări. Credem că s-ar potrivi în acest top şi actorul

, pe care l-am remarcat pe micile ecrane în rolul lui Joffrey Baratheon din serialul „Game of Thrones”. Desigur, actorul a mai jucat şi-n alte pelicule, însă tocmai în acest serial am avut ocazia să-i admirăm talentul actoricesc. Şi da, credem că şi el se numără printre cei mai neatrăgători actori de la Hollywood.

William H. Macy

image

Îl mai aducem în discuţie şi pe

, care de asemenea a primit în cariera sa o nominalizare la premiile Oscar pentru interpretarea sa magistrală din pelicula ”Fargo” (1996). Ştim, e vorba despre un actor ajuns deja la 65 de ani, însă răsfoindu-i pozele din tinereţe constatăm că se potriveşte ”profilului”. Deci da, William este un alt actor pentru care talentul a funcţionat mai bine decât aspectul fizic.

Danny Trejo

image

Îl ştim, mai ales, graţie rolurilor sale negative, decât pentru cele pozitive. Oricum ar fi,

a demonstrat de-a lungul anilor că are tot ce-i trebuie pentru a fi un actor recunoscut la Hollywood, chiar dacă nu putem spune că e tocmai arătos.

John Goodman

image

Şi îndrăznim să încheiem lista celor mai neatrăgători actori cu

. Să nu se înţeleagă greşit: îl simpatizăm enorm pe celebrul actor, însă asta nu înseamnă că-l vedem chipeş când el nu e. Desigur, când vorbim de un actor care a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de alte patru ori la aceste premii, aspectul fizic chiar nu mai contează. Ah, şi să nu mai spunem de cele 18 premii câştigate şi cele 60 nominalizări la alte premii din domeniul cinematografiei.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg