Cei mai neatrăgători actori de la Hollywood

16 decembrie, 2015
"Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere   Arrivals jpeg

Sunt faimoşi, îi îndrăgim pentru activitatea lor cinematografică, însă trebuie să recunoaştem... fizicul nu-i prea ajută! Nu săriţi, este o constatare cât se poate de cinstită. Ia priviţi!

Ei sunt cei mai neatrăgători actori de la Hollywood!

Robbie Coltrane

image

Începem cu uriaşul

, actorul pe care l-am îndrăgit foarte tare în rolul lui Rubeus Hagrid din ”Harry Potter”. Şcoţianul are o carieră îndelungată şi de succes, cu toate că nu putem să spunem că este chiar ... frumos! Da, ştim, frumuseţea stă în ochii privitorului, dar, mai ales, în meseria lui nu e vorba numai de frumuseţe, ci de talent, dăruire şi perseverenţă. Şi dacă e să vorbim de talent, actorul clar nu duce lipsă!

În rolul lui Hagrid

John C. Reilly

image

este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. Are în palmares o nominalizare la premiile Oscar, dar şi multe alte premii câştigate în domeniu cinematografiei. Desigur, nici în cazul lui n-a contat aspectul fizic, ci talentul său. Pe John C. Reilly l-am văzut în pelicule precum: ”Chicago”, ”Walk Hard: The Dewey Cox Story”, „The Aviator”, ”The Hours”, etc.

Jack Gleeson

image

Şi să trecem la cineva mai tânăr, dar cu aceleaşi aspiraţii şi înzestrări. Credem că s-ar potrivi în acest top şi actorul

, pe care l-am remarcat pe micile ecrane în rolul lui Joffrey Baratheon din serialul „Game of Thrones”. Desigur, actorul a mai jucat şi-n alte pelicule, însă tocmai în acest serial am avut ocazia să-i admirăm talentul actoricesc. Şi da, credem că şi el se numără printre cei mai neatrăgători actori de la Hollywood.

William H. Macy

image

Îl mai aducem în discuţie şi pe

, care de asemenea a primit în cariera sa o nominalizare la premiile Oscar pentru interpretarea sa magistrală din pelicula ”Fargo” (1996). Ştim, e vorba despre un actor ajuns deja la 65 de ani, însă răsfoindu-i pozele din tinereţe constatăm că se potriveşte ”profilului”. Deci da, William este un alt actor pentru care talentul a funcţionat mai bine decât aspectul fizic.

Danny Trejo

image

Îl ştim, mai ales, graţie rolurilor sale negative, decât pentru cele pozitive. Oricum ar fi,

a demonstrat de-a lungul anilor că are tot ce-i trebuie pentru a fi un actor recunoscut la Hollywood, chiar dacă nu putem spune că e tocmai arătos.

John Goodman

image

Şi îndrăznim să încheiem lista celor mai neatrăgători actori cu

. Să nu se înţeleagă greşit: îl simpatizăm enorm pe celebrul actor, însă asta nu înseamnă că-l vedem chipeş când el nu e. Desigur, când vorbim de un actor care a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat de alte patru ori la aceste premii, aspectul fizic chiar nu mai contează. Ah, şi să nu mai spunem de cele 18 premii câştigate şi cele 60 nominalizări la alte premii din domeniul cinematografiei.Recente pe Ok! Magazine

Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg