Cei mai stricţi părinţi din showbiz. Ce reguli dure au?

23 august, 2017
Madonna drueckt nochmal die Schulbank? Nein, nein Das "Material Girl" ist gerade in Afrika und schaut welche Fortschritte ihre "Raising Malawia" Organisation macht 2008 adoptierte sie ihre beiden malawischen Kinder David und Mercy // Has Madonna go to s jpeg

S-au născut într-o familie celebră, care le pune la dispoziţie tot confortul şi luxul posibile, însă acest lucru nu înseamnă că copiii acestor vedete nu au crescut cu un set de reguli stricte, de la care nu s-au putut abate fără consecinţe.

Madonna

image

În 2005, Regina Pop a devenit faimoasă şi prin simplul fapt că le interzicea copiilor ei, Lourdes şi Rocco, să se uite la televizor deoarece ea considera că sunt numai prostii pe toate posturile. Însă interdicţiile lui Madge nu s-au oprit aici. Ea nu le dădea progeniturilor ei nici dulciuri, mai ales bomboane, pentru că nu-şi dorea ca sănătatea danturii şi a întregului lor organism să aibă de suferit în urma consumului prea mare de zahăr. Mai mult, copiii divei se uitau cu jind la îngheţată, dar n-aveau voie nici măcar să guste.

Mariah Carey & Nick Cannon

image

“Copiii mei sunt foarte disciplinaţi”, se lauda fostul soţ al celebrei mămici de gemeni Moroccan  şi Monroe. “Când îmi aud vocea prin casă îngheaţă pur şi simplu. Eu ţip cel mai tare dintre toţi, altfel nu învaţă că un anumit comportament al lor este inacceptabil”, a ţinut să precizeze Nick Cannon. Să trăiţi!

Jessica Alba

image

Are două fetiţe superbe, Haven şi Honor, şi încă un bebe pe drum, iar frumoasa actriţă a declarat, în cadrul unui interviu oferit celor de la People, că îşi disciplinează fetele cum consideră ea mai potrivit, formând chiar un set de reguli destul de stricte. Astfel, ele trebuie să facă ceea ce li se spune şi, dacă nu, au nişte pedepse bine puse la punct de către părinţii lor. “Le pun să stea în colţ, cu nasul la perete şi această pedeapsă funcţionează de fiecare dată, vă asigur”, a declarat Jessica.

Kate Winslet

image

Toţi cei trei copii ai actriţei britanice trebuie să fie în pat la 19.30 şi niciun minut mai târziu, pentru a beneficia de un somn lung şi odihnitor. Dacă refuză să accepte acestă regulă, pedepsele sunt variate – nu mai au voie să se uite la televizor, nu mai au voie să mânânce dulciuri în timpul săptămânii şi nici să meargă la locul de joacă din cartier. De asemenea, celor mici nu le este permis să sară în pat. Celebra mămică consideră această joacă periculoasă şi nu suportă să-şi imagineze cele mai oribile grozăvii din lume.

Michelle Obama şi Barack Obama

image

Malia şi Sasha au avut şi mai au în continuare o viaţă cât se poate de privilegiată, dar, cu atât mai mult, trebuie să se supună unor reguli de familie, care să le disciplineze în cel mai frumos mod cu putinţă. Astfel, Michelle le-a impus fetelor ei să se uite la televizor numai şase ore pe săptămână. În plus, orice comportament obraznic sau cuvânt indecent le costă pe fete uitatul la televizor. Fosta Primă Doamnă nu le permite acestora acces nelimitat pe internet şi le dă voie să urmărească filme doar în weekend şi numai dacă sunt educative. Drept să spunem, aceste reguli au fost valabile în perioada creşterii fetelor şi nu neapărat acum, când Malia şi Sasha sunt măricele şi au cam început să-şi facă de cap.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin sursa  GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba  GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica  Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae  Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0 sursa  GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg