Cei mai tineri părinţi la Hollywood! Ce vedete au născut în adolescenţă?

24 mai, 2016
The Jones' Move House jpeg

Bucuria maternităţii vine adeseori când nu te aştepţi. Pentru următoarele celebrităţi, a venit chiar de la finalul adolescenţei, într-o perioadă în care au dat piept cu realitatea adulţilor. Însă s-au descurcat de minune ca mame tinere şi curajoase. În timp ce multe dintre femeile faimoase ale momentului luptă să rămână însărcinate sau au decis să facă un copil după 30 de ani, precum Beyonce ori Kim K., altele au avut parte de alt destin ca parinţi.

Ce vedete au născut devreme în viaţa lor şi cum s-au descurcat?

Sofia Vergara

Sofia Vergara şi fiul ei, Manolo

Focoasa actriţă a avut un parcurs de familie destul de grea, dar a înflorit frumos, trecând cu brio testele vieţii. Columbianca plină de haz, acum în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită de la 18 ani cu iubitul din liceu, Joe Gonzalez. Fructul iubirii lor este Manolo, care acum are 23 de ani. De Joe, Sofia a divorţat la un an de la naşterea băiatului lor. Să vedem dacă va mai dori să fie mamă din nou, dar a copiilor cu Joe Manganiello, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2015.

Lil’Wayne

Reginae Carter e fiica lui Lil Wayne şi are 18 ani

Vă vine să credeţi sau nu, rapperul chiar era un adolescent când i s-a născut fiica, Reginae Carter, în vârstă de 18 ani acum. Mai exact, Lil’Wayne avea 15 ani când a devenit tată!

Aretha Franklin

Aretha Franklin a devenit mamă la 12 ani

Wow, asta da poveste spectaculoasă! Faimoasa pianistă şi compozitoare de muzică soul, care a încălzit inimile fanilor genului de când se ştie, a avut o copilărie încercată. La doar 12 ani, a născut primul fiul, pe nume Clarence. Asta nu e tot, căci la 14 ani a devenit mamă pentru a doua oară, un băiat pe nume Edward! Din fericire, mătuşa minorei a avut grijă de băieţi, cât timp Aretha urma cariera în muzică. Nu se ştie cine sunt taţii – sau tatăl copiilor ei...

Jamie Lynn Spears

jamie Lynn Spears şi fiica ei drăgălaşă

Şi sora mult mai mică a celebrei Britney Spears (34) are o fetiţă adorabilă, Maddie, în vârstă de 7 ani acum, pe care Jamie a născut-o la doar 17 ani, pe când era cuplată cu iubitul din liceu, Casey Aldridge. Şi e o mămică mândră!

Roseanne Barr

Roseanne Barr şi fetele ei

Actriţa de comedie, celebră pentru sit-com-ul Roseanne, a devenit mamă pentru prima dată pe când împlinise 17 ani, dar şi-a dat copilul spre adopţie. Asta se întâmpla în 1970... dar ulterior, ea şi fata ei s-au reconectat şi au devenit parte din familie.

Tom Jones

Tom Jones cu regretata soţie Linda şi fiul lor, Mark, în tinereţe

Autorul celebrului hit “Sex Bomb” a devenit şi el tătic la doar 17 ani, avându-l pe fiul Mark Woodward (acum în vârstă de 59 de ani!) cu regretata soţie Linda, care a murit recent, în aprilie. Tom Jones a avut copii din flori, de asemenea, având multe aventuri extraconjugale.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg