Cei şase actori din Friends s-au reunit. Cât de bine arată la 27 de ani de la debutul serialului! Matthew Perry a slăbit spectaculos

20 mai, 2021
1 friends 2 jpg jpeg

Au trecut 17 ani de la terminarea acestui serial celebru, dar noi tot nu ne-am săturat de ei.

Cei şase prieteni din serialul Friends au anunţat, încă de anul trecut, o reuniune într-o ediţie specială ce va fi difuzată pe HBO Max. Pandemia a amânat această reuniune până luna aceasta, pe 27 mai, când va deveni, în sfârşit, realitate.

Pentru a prefaţa acest eveniment, starurile Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer şi Matthew Perry s-au reunit şi pe coperta revistei People, acolo unde au vorbit despre filmările pentru specialul Friends, unul care a readus la viaţă un show difuzat timp de zece ani pe postul NBC.

3 friends jpg jpeg

Ieri a fost făcut public şi trailerul oficial al reuniunii Friends, ocazie cu care i-am putut vedea pe cei şase prieteni adunaţi pe vechea canapea devenită vedetă în serial şi rememorând momente din timpul filmării celebrului show. Dintre cei şase actori, cel mai surprinzător a fost să-l vedem pe Matthew Perry într-o formă mult mai bună decât ni s-a arătat în ultimii ani, interpretul lui Chandler reuşind să slăbească spectaculos.

2 profimedia 0098371264 jpg jpeg

Majoritatea ajunşi sau trecuţi de vârsta de 50 de ani, cei şase actori au concluzionat că această reuniune a fost cât se poate de emoţionantă şi le-a demonstrat, încă o dată, că prietenia lor a trecut dincolo de micul ecran.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate