Cel care a sechestrat-o i-a trimis lui Kim Kardashian o scrisoare. Atitudinea lui a şocat-o pe starletă

28 septembrie, 2017
Kim Kardashian Out And About In NYC jpeg

Anul trecut, în timpul Săptămânei Modei din Paris, Kim Kardashian a fost victima unui episod violent, fiind jefuită şi sechestrată în interiorul apartamentului ei închiriat. Imediat după incident, starleta a avut nevoie de terapie pentru a putea scăpa de trauma suferită şi pentru a se putea reintegra în viaţa de zi cu zi.

Kim a primit o scrisoare din partea agresorului său

Acum, la un an de la incidentul care a adus-o pe Kim în pragul unei căderi psihologice, agresorul şi capul jafului din Paris i-a trimis o scrisoare prin care îşi... cerea scuze! Evident, Kim nu pleacă urechea la cele scrise de Aomar Ait Khedache în respectiva scrisoare.

Surse din interiorul echipei legale angajate de Kim pentru a se ocupa de jaful din Paris au precizat că Aomar Ait Khedache, autorul moral al jafului, a trimis o scrisoare, scrisă de mână, pentru Kim în care îşi recunoştea vina şi-i cerea scuze starletei pentru daunele psihologice create. ”După ce ţi-am urmărit reacţia şi am realizat ce daune psihologice ţi-am creat... am decis să-ţi scriu, dar nu pentru a obţine din partea ta clemenţă. Vreau să mă prezint în faţa ta ca om şi să-ţi spun cât de mult regret gestul meu, cât de tare am fost mişcat să te văd în lacrimi”, îşi începea agresorul scrisoarea.

Citeşte şi Kim Kardashian, ameninţată cu arma şi jefuită în Paris

În paragrafele următoare, Aomar, care s-a ales cu bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, vorbea şi despre suferinţa cauzată de gestul său în familia starletei şi despre regretele vizavi de cei afectaţi. ”Empatizez cu durerea ta, cu cea a copiilor tăi, a soţului sau a celor dragi ţie. Sper ca această scrisoare te va ajuta să uiţi măcar o parte din trauma pe care ai suferit-o din cauza mea”, mai spunea el.

O parte din bijuteriile pierdute de Kim

Desigur, reacţia lui Kim a fost una de aşteptat. Starleta le-a spus apropiaţilor că nu a fost nici câtuşi de puţin mişcată de gestul acestuia, că nu crede în cuvintele lui şi că tot ce face acesta este să urmărească reducerea sentinţei, dat fiind faptul că se apropie data procesului.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg