Cel mai antipatic actor de la Oscaruri. ”Premiul” merge la Hugh Grant, profund îngrețoșat la interviu

13 martie, 2023
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg

Uneori există anumite persoane care ne lasă mască! Este și cazul lui Hugh Grant la Premiile Oscar 2023, când s-a purtat de parcă fusese adus cu forța la eveniment.

Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (2) jpg

Încă nu este clar dacă s-a dorit amuzant în stilul ”smuls” britanic, însă actorul în vârstă de 62 de ani dovedește că nu s-a îndulcit odată cu anii, ci dimpotrivă, s-a acrit.

Revista ”Rolling Stone” chiar a făcut pe Twitter un comentariu adorabil, care se potrivește perfect cu momentul: ”Premiul Oscar pentru ”Cea mai bună actriță” merge la Ashley Graham, după ce i-a spus atât de credibil lui Hugh Grant: ”Mi-a făcut plăcere să stau de vorbă cu tine.”

Amabila Ashley Graham ajunsese în punctul în care parcă nu mai știa ce să îl întrebe, ca să obțină un comentariu decent din partea sa.

Cu o grimasă serioasă, Hugh Grant chiar a fost deranjat de faptul că una dintre gazdele show-ului a venit la el să îl intervieveze. Internauții l-au criticat aspru pe rețelele sociale pe Hugh Grant și al său comportament inexplicabil: Cel mai prost interviu de la Oscaruri, cel mai nepoliticos star de la Oscaruri, dacă nu vrei să te agaseze nimeni, stai acasă! Oamenii s-au dezlănțuit, căci Hugh Grant părea de-a dreptul îngrețoșat de faptul că acorda un interviu.

A făcut tot ce i-a stat în putință să fie cât mai dezagreabil. Există însă și multe mesaje de felicitare pentru Ashley Graham, care s-a descurcat de minune cu acest interviu dificil. Căci la Oscaruri totul se bazează pe glam și comunicare. În schimb, Hugh Grant a ales să fie cât mai neprietenos posibil. El a spus că nu îi place nimic în mod deosebit, că nu a venit să vadă pe nimeni, nici măcar la întrebarea simplă ce porți în seara asta, nu a dorit să coopereze și a răspuns sec: ”Costumul meu.” Ashley Graham i-a atras atenția că sigur nu este o ținută croită de el personal, însă nu a percutat actorul britanic.

Nici măcar la complimente personale nu a reacționat. Ashley Graham i-a spus că i-a plăcut enorm cum a jucat în ”La cuțite”, la care Hugh Grant i-a răspuns: ”Eh, am jucat... Nu e mare lucru, apar 5 minute.”

Nu se știe dacă a fost o strategie de marketing sau așa este el, anost și neplăcut. Cert este că momentul interviului s-a viralizat pe rețelele de socializare și mai ales pe Twitter, unde oamenii l-au criticat aspru pe Hugh Grant pentru atitudinea sa inflexibilă.

Este clar, în urma atâtor reacții, Hugh Grant a plecat acasă cu Premiul neoficial de cel mai antipatic personaj de la Oscaruri.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg