Cel mai antipatic actor de la Oscaruri. ”Premiul” merge la Hugh Grant, profund îngrețoșat la interviu

13 martie, 2023
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg

Uneori există anumite persoane care ne lasă mască! Este și cazul lui Hugh Grant la Premiile Oscar 2023, când s-a purtat de parcă fusese adus cu forța la eveniment.

Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (2) jpg

Încă nu este clar dacă s-a dorit amuzant în stilul ”smuls” britanic, însă actorul în vârstă de 62 de ani dovedește că nu s-a îndulcit odată cu anii, ci dimpotrivă, s-a acrit.

Revista ”Rolling Stone” chiar a făcut pe Twitter un comentariu adorabil, care se potrivește perfect cu momentul: ”Premiul Oscar pentru ”Cea mai bună actriță” merge la Ashley Graham, după ce i-a spus atât de credibil lui Hugh Grant: ”Mi-a făcut plăcere să stau de vorbă cu tine.”

Amabila Ashley Graham ajunsese în punctul în care parcă nu mai știa ce să îl întrebe, ca să obțină un comentariu decent din partea sa.

Cu o grimasă serioasă, Hugh Grant chiar a fost deranjat de faptul că una dintre gazdele show-ului a venit la el să îl intervieveze. Internauții l-au criticat aspru pe rețelele sociale pe Hugh Grant și al său comportament inexplicabil: Cel mai prost interviu de la Oscaruri, cel mai nepoliticos star de la Oscaruri, dacă nu vrei să te agaseze nimeni, stai acasă! Oamenii s-au dezlănțuit, căci Hugh Grant părea de-a dreptul îngrețoșat de faptul că acorda un interviu.

A făcut tot ce i-a stat în putință să fie cât mai dezagreabil. Există însă și multe mesaje de felicitare pentru Ashley Graham, care s-a descurcat de minune cu acest interviu dificil. Căci la Oscaruri totul se bazează pe glam și comunicare. În schimb, Hugh Grant a ales să fie cât mai neprietenos posibil. El a spus că nu îi place nimic în mod deosebit, că nu a venit să vadă pe nimeni, nici măcar la întrebarea simplă ce porți în seara asta, nu a dorit să coopereze și a răspuns sec: ”Costumul meu.” Ashley Graham i-a atras atenția că sigur nu este o ținută croită de el personal, însă nu a percutat actorul britanic.

Nici măcar la complimente personale nu a reacționat. Ashley Graham i-a spus că i-a plăcut enorm cum a jucat în ”La cuțite”, la care Hugh Grant i-a răspuns: ”Eh, am jucat... Nu e mare lucru, apar 5 minute.”

Nu se știe dacă a fost o strategie de marketing sau așa este el, anost și neplăcut. Cert este că momentul interviului s-a viralizat pe rețelele de socializare și mai ales pe Twitter, unde oamenii l-au criticat aspru pe Hugh Grant pentru atitudinea sa inflexibilă.

Este clar, în urma atâtor reacții, Hugh Grant a plecat acasă cu Premiul neoficial de cel mai antipatic personaj de la Oscaruri.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg