Cel mai frumos 8 Martie din viaţa mămicilor de la Hollywood

8 martie, 2017
biel jpeg

Dintre toate realizările lor, maternitatea le oferă cele mai mari satisfacţii. Cel puţin aşa susţin unele dintre cele mai cunoscute mămici din showbiz-ul american!

Chrissy Teigen

image

Frumosul model şi-a petrecut anul trecut prima Zi a Mamelor din viaţa ei. După ce a adus-o pe lume pe simpatica Luna, Chrissy s-a declarat recunoscătoare pentru faptul că şi-a îndeplinit, în sfârşit, visul de-a deveni mamă. Soţul ei, John Legend, a postat această fotografie cu mama şi nou-născutul lor. Recent, Teigen a recunoscut că a suferit din cauza depresiei post-partum, însă acest lucru nu a împiedicat-o să ajungă mai târziu – după ce a beneficiat de ajutor specializat – să se bucure de minunea din viaţa ei şi a soţului ei.

Jessica Biel

image

Tot anul trecut s-a pozat şi soţia lui Justin Timberlake mândră nevoie mare împreună cu fiul ei, Silas, care avea pe atunci un an. Micuţul purta nişte scutece pe care scria un mesaj cât se poate de înduioşător – “O iubesc pe mami!” Tăticul lui Silas a postat şi el aceeaşi fotografie, alături de care a adaugat câteva cuvinte frumoase la adresa Jessicăi - “O mămică şi o soţie minunată.”

Jenna Dewan Tatum

image

Primul an de viaţă al fiicei lui Channing Tatum a fost absolut memorabil pentru proaspeţii părinţi, iar cel mai frumos 8 Martie sărbătorit de soţia actorului a fost prima Zi a Mamelor din viaţa ei. Tocmai de aceea, Channing a postat o imagine cu Jenna şi Evie de pe vremea când micuţa de-abia venise pe lume. “Privind-o în acele prime zile cum s-a transformat într-o mamă mi-a schimbat definitiv viaţa”, a mărturisit emoţionat starul hollywoodian.

Tyra Banks

image

După ce s-a luptat cu infertilitatea timp îndelungat, fostul topmodel a cunoscut maternitatea via mamă surogat. Iar anul trecut, când şi-a strâns pentru prima dată odorul în braţe, a avut o semnificaţie extraordinară pentru proaspăta mămică. „Aud peste tot ‹La mulţi ani, mămico!› şi nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt! Din toate rolurile pe care le joc zi de zi, cel de mămică îmi place cel mai mult! La mulţi ani, din partea mea şi a mamei mele, pentru toate femeile din întreaga lume!”, şi-a declarat faimoasa mulatră fericirea.

Salma Hayek

image

Actriţa de origine mexicană încearcă din răsputeri să jongleze cât mai bine cu responsabilităţile profesionale şi cele maternale. Din imaginea postată de Salma pe contul ei de Instagram, de Ziua Mamelor, se vede cu ochiul liber că nimic nu o poate face mai fericită pe Hayek decât să-şi petreacă timpul alături de fiica ei, Valentina. Aici fetiţa şi-a însoţit mama pe platoul de filmare al peliculei “Tale of Tales”. Într-adevăr, o poveste de vis!

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg