Cel mai frumos sărut din 2011

11 ianuarie, 2012

În amor, orice e posibil: să-ţi iubeşti partenerul fără nicio oprelişte sau chiar să dai dovadă de sentimente emoţionante numai de ochii lumii. Priviţi fotografiile ce urmează şi alegeţi cea mai frumoasă dovadă de dragoste a vedetelor!

În amor, orice e posibil: să-ţi iubeşti partenerul fără nicio oprelişte sau chiar să dai dovadă de sentimente emoţionante numai de ochii lumii. Priviţi fotografiile ce urmează şi alegeţi cea mai frumoasă dovadă de dragoste a vedetelor! Anne Hathaway & Adam Shulman

E limpede, din fotografia alăturată, că actriţa este implicată trup şi suflet în relaţia cu domnul din imagine. Iar, în ceea ce-l priveşte pe individ, el pare luat prin surprindere de sentimentele năvalnice ale iubitei sale. Cum-necum, cei doi amorezi s-au logodit recent şi plănuiesc să-şi petreacă tot restul vieţii împreună. Ce ziceţi: sunt potriviţi unul pentru celălalt?

Kim Kardashian & Kris Humphries

A mai rămas doar amintirea unor clipe frumoase şi câteva fotografii care-i întruchipează pe vedeta de reality show şi pe celebrul sportiv în ipostaze tandre. Anul trecut, ei s-au îndrăgostit unul de altul, s-au căsătorit şi, la scurt timp, au divorţat. Mi se pare doar mie sau nu numai povestea lor de amor este fabricată - de dragul publicităţii - , ci şi sărutul lor pare prefăcut?

Justin Bieber & Selena Gomez

Ce poate fi mai înduioşător decât dovezile de dragoste ale celor două vedete adolescente? Justin se bătea, anul trecut, cu pumnii în piept că este cât se poate de romantic, un cavaler adevărat, cu iubita sa. Însă vestea că o femeie a adus pe lume copilul lui a dat publicului de gândit cu privire la fidelitatea lui. Cu toate astea, Selena i-a fost alături partenerului ei la bine şi la greu, pe perioada întregului scandal. Ce părere aveţi: celebrul cuplu merită premiul „Cea mai frumoasă pereche”?

Jennifer Lopez & Casper Smart

Despărţirea divei latino de soţul ei i-a adus acesteia libertatea. Dovadă a acestui lucru sunt ţinutele tot mai îndrăzneţe pe care a început să le poarte J. Lo de când a devenit femeie singură şi compania masculină pe care a preferat-o, tot de atunci, Jen. Imaginile cu Lopez şi actualul ei iubit, dansator în trupa sa, au împânzit tabloidele în ultimele luni. Să fie oare dragoste adevărată între ei?

Marc Anthony & Shannon De Lima

Fostul soţ al lui Jennifer Lopez nu putea să se lase mai prejos decât fosta lui soţie, care-şi afişează peste tot noul toyboy. Ca atare, a postat online o imagine cu noua lui iubită. „Coincidenţa” face ca manechinul venezuelean să aibă tot 24 de ani, întocmai ca partenerul lui J. Lo, Caster Smart. Cât timp le daţi împreună celor doi „îndrăgostiţi”?

Prinţul William & Kate Middleton

Întreaga lume parcă a stat în loc atunci când moştenitorul britanic şi aleasa lui şi-au jurat dragoste pe viaţă, în văzul a două miliarde de oameni, care-au urmărit ceremonia live, la televizor. Momentul cel mai important al acelei zile memorabile a fost sărutul celor doi soţi, la balconul palatului Reginei Marii Britanii.

George Clooney & Stacy Keibler

Oricât de mult s-a străduit actorul hollywoodian să dovedească public sentimentele pe care le are pentru iubita sa, n-a fost în stare decât de un pupic uscat pe mâna fostei luptătoare de wrestling. George, n-a zis nimeni că nu eşti un gentleman, însă gay parcă i-am mai auzit pe unii şi pe alţii spunând că ai fi! Consideraţi că Stacy şi Clooney fac o bună pereche împreună?Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg