Cel mai frumos zâmbet de vedetă

8 decembrie, 2015
cel mai frumos zambet De vedeta jpeg

La Hollywood e important să ai o dantură perfectă. Însă una perfectă nu înseamnă neapărat şi cel mai frumos zâmbet. Tocmai de aceea, noi ne-am gândit să le căutăm pe acele dive care atunci zâmbesc luminează întreaga încăpere. Haideţi să le vedem, aşadar, pe cele care au cel mai frumos zâmbet de vedetă!

Kate Hudson şi Jessica Alba

Charlize Theron

Indiferent de coafură sau de make-up, chipul actriţei este unul extrem de luminos, iar asta se datorează şi zâmbetului perfect pe care îl are actriţa sud-africană. Aşa că nu puteam începe acest top decât cu vedeta care are, poate, cel mai frumos zâmbet de la Hollywood.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Atunci când zâmbeşte pare că e o altă persoană. Pe scenă, J. Lo este artista sexy, însă în spatele acesteia este o persoană caldă şi sensibilă, care ştie să arate dragoste cu un simplu zâmbet.

Kate Hudson

Sunt rare ocaziile în care n-o vedem pe Kate Hudson zâmbind. De altfel, ea şi mama sa, Goldie Hawn, sunt privite adesea drept cele ”mai vesele actriţe de la Hollywood”. Şi tot ele sunt cunoscute drept actriţele cu ”zâmbetele de aur”, căci da, au nişte zâmbete de milioane.

Jessica Alba

Ce nu e perfect la celebra actriţă? Un corp de vis, un ten impecabil şi un zâmbet... aşa cum oricine şi-ar dori să aibă. Nu ştim dacă e conştientă de atuurile sale, dar ştim că tare ne place s-o vedem pe Jessica Alba zâmbind.

Kate Beckinsale

Şi-a dorit să nu fie catalogată drept o altă ”fată frumoasă” care a venit din Anglia să-şi încerce norocul la Hollywood. Şi a reuşit! Kate Beckinsale este privită acum drept o actriţă serioasă şi profesionistă, însă faptul că este incredibil de frumoasă şi că are un zâmbet ideal tot nu a putut fi trece cu vederea. Şi nici n-ar fi trebuit!

Rihanna

Riri

Nu zâmbeşte prea des, căci nu se prea potriveşte cu imaginea sa de ”bad girl”. Însă atunci când o face, nu cred că e cineva care să nu se îndrăgostească de zâmbetul ei. Cântăreaţa are cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase zâmbete de vedetă de peste Ocean.

Gwyneth Paltrow

image

A reuşit să arate la fel de-a lungul anilor! În toate fotografiile cu Gwyneth putem observa zâmbetul larg, care îi luminează chipul, şi care o face de fiecare dată să arate precum o puştoaică.

Citeşte şi Vedete cu cele mai… urâte zâmbete!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg