Cel mai incitant concert al lui Kylie Minogue: cât de bine arată artista la 46 de ani!

25 septembrie, 2014
kylie minogue sexi pe scena1 jpeg

Artista australiană continuă să ne demonstreze că frumuseţea ei nu are vârstă. În cadrul turneului său, această prinţesă pop magnetizantă a ales să seducă publicul

Artista australiană continuă să ne demonstreze că frumuseţea ei nu are vârstă. În cadrul turneului său, această prinţesă pop magnetizantă a ales să seducă publicul purtând costume de scenă feminine şi seducătoare, care i-au scos în valoare toate trăsăturile fizice de care are grijă să rămână veşnic tinere.

image

Cântăreaţa de 46 de ani e vestită pentru posteriorul ei perfect tonifiat, însă cele mai recente fotografii ale sale pe scenă, în costume revelatoare, cântând şi dansând cu bărbaţi aproape nud, demonstrează că formele ei sunt chiar perfecte: picioare zvelte, fără pic de celulită, corp tonifiat complet, o faţă permanent luminoasă şi fără pic de riduri.

image

Să zicem că machiajul face o bună parte din treabă, însă miniona australiancă şi-a dezvăluit de multe ori trupul intens lucrat şi îngrijit. Acum, a ales să-l pună în valoare prin sex-appeal şi piese de lenjerie intimă clasice, precum corsetul şi ciorapii plasă.

image

Odată cu cel mai senzual turneu pe care l-a avut în cariera ei, putem spune că, într-adevăr, sexy Kylie nu are vârstă. Cel puţin, nu chiar cea pe care o are.

image

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg