Cel mai mare conflict din istoria Hollywoodului!

28 iunie, 2016
conflictul final jpeg

Susan Sarandon ┼či Jessica Lange se num─âr─â printre cele mai bune actri┼úe din Cetatea Filmului. Ce le-a st├órnit pe aceste dou─â actri┼úe celebre una ├«mpotriva celeilalte?

Joan Crawford ┼či Bette Davis, ├«n "What Ever Happened to Baby Jane?".

Tocmai faptul c─â sunt printre cele mai bune! Susan ┼či Jessica au acceptat dou─â roluri de excep┼úie: ele le vor interpreta pe legendele marelui ecran Bette Davis ┼či Joan Crawford, ├«n miniseria Feud.

Altfel spus, un miniserial despre cel mai mare conflict din istoria Hollywoodului - fiindc─â Bette ┼či Joan s-au ur├ót ┼či invidiat mai mult dec├ót oricine altcineva din Cetatea Filmului. ┼×i tocmai fiindc─â au iubit filmul ┼či gloria cu at├óta patim─â, ┼či-au c─âlcat pe orgolii ┼či au acceptat s─â fac─â ├«mpreun─â un film. Ceva nea┼čteptat ┼či at├ót de intrigant la acea vreme, ┼čtiut fiind conflictul interminabil dintre ele. Ideea i-a apar┼úinut, de fapt, lui Joan Crawford. ├Än 1962, pe c├ónd Bette filma la Noaptea Iguanei, Joan a vizitat-o la cabina de machiaj ├«ntr-o noapte. I-a dat atunci s─â citeasc─â romanul lui Henry Farrell, "Ce s-a intamplat cu Baby Jane ?", propun├óndu-i sa fac─â ├«mpreun─â ecranizarea c─âr┼úii. O provocare extraordinar─â, protagonistele fiind prinse ├«ntr-o tensiune exact ca cea dintre cele dou─â actri┼úe ├«n via┼úa real─â - o tensiune aprins─â ├«nc─â din 1935, pe vremea c├ónd Bette Davis se ├«ndr─âgostise de Franchot Tone, partenerul ei din pelicula Dangerous, la care tocmai filma... Iar Joan Crawford, plin─â de invidie, a intervenit, i l-a furat pe Franchot ┼či s-a m─âritat cu el!

"Ea mi l-a luat!", m─ârturisea cu obid─â Bette ├«n 1987. "A f─âcut-o cu s├ónge rece, ├«n mod deliberat, cu o cruzime f─âr─â margini. Niciodat─â n-am putut s-o iert pentru asta ┼či n-o voi face!" Este concluzia unei vie┼úi ├«n care, din cauza lui Franchot, ├«ntre cele dou─â a existat permanent o concuren┼ú─â. O tensiune a c─ârei perioad─â culminant─â a fost pe platourile de filmare de la "

?", c├ónd toat─â lumea a┼čtepta dezastrul. "Bette st─âtea cu echipa de filmare, ├«n vreme ce Joan se retr─âgea ├«n rulota ei ┼či ├«ncepea s─â bea", poveste┼čte David Bret, care a scris o carte despre cele dou─â. Ba chiar conflictul dintre ele a ajuns s─â creeze scene pline de umor... ├Äntr-o secven┼ú─â din film, Bette trebuia s-o t├órasc─â pe Joan afar─â din pat - ┼či doar pentru a-i face misiunea dificil─â, Joan ┼či-a pus o curea de plumb. Iar c├ónd Bette trebuia ├«n film s─â-i ofere un ┼čobolan mort la cin─â lui Joan, a renun┼úat la recuzit─â ┼či a folosit un ┼čobolan mort... c├ót se poate de real!

Cele două actriţe interpretează rolurile principale din "Feud".

Cu un buget mic, produc┼úia a avut doar 18 zile de film─âri - slab─â Domnului, c─âci Bette ┼či Joan au fost la un moment dat la un pas de-a se omor├«. Pelicula a avut un succes enorm, dar n-a f─âcut dec├ót s─â ad├ónceasc─â conflictul eroinelor, c─âci dintre ele, doar Bette a fost nominalizat─â la Oscar pentru rolul din film. ┼×i tot ea i-a supravie┼úuit 12 ani lui Joan, exclam├ónd: "┼×i ce dac─â?!", la aflarea mor┼úii lui Crawford.

O poveste care va prinde via┼ú─â din nou ├«n produc┼úia Feud, de 8 episoade, ├«n care Susan Sarandon o va juca pe Bette Davis - cum altfel, c─âci adesea a fost comparat─â cu ea, datorit─â ochilor... - iar Jessica Lange o va interpreta pe Joan Crawford. "Chiar nu ┼čtiu cum va ie┼či acest proiect. Sunt foarte speriat─â", a spus plin─â emo┼úii Sarandon, care recunoa┼čte c─â aceasta este una dintre cele mai mari provoc─âri ale carierei sale.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emo╚Ťionant dup─â decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg