Cel mai prost îmbrăcate vedete la Premiile BAFTA

19 februarie, 2018
Worst dressed jpeg

Ele nu şi-au ales prea fericit ţinutele, aşa încât criticii de modă nu le-au dat note de trecere

image

Prezentatoarea britanică de televiziune AJ Odudu a fost criticată pentru că... a exagerat cu zona transparentă. E adevărat, are ce arăta, dar Gala BAFTA cerea mai multă eleganţă...

image

Despre vedeta din Lady Bird, actriţa de 23 de ani Saoirse Ronan, criticii au comentat amuzaţi că a apărut, de fapt, în trei outfituri combinate. Unul dintre elemente ar fi trebuit să lipsească: penele sau voalul transparent...

image

Haley Bennett a forţat codul rochiei negre, combinându-l cu auriu şi negru. Iar ce a rezultat nu a fost tocmai pe placul criticilor de modă - o rochie prăfuită de epocă, prea mare pentru silueta ei.

image

Cu această ţinută, Kristin Scott Thomas s-a alăturat şi ea protestului Time's Up... Însă outfitul a fost descris drept prea sobru, lipsit de strălucire - o rochie care o îmbătrâneşte.

image

Ruth Wilson, actriţa de 36 de ani din The Affair, a reuşit să poarte cel mai nepotrivit costum pentru silueta ei. Cu cea mai nepotrivită încălţăminte - cireaşa de pe tort fiind accesoriul de la gât, care mai bine lipsea.

image

Nici Annette Bening nu a fost prea inspirată în alegerea ţinutei cu o lungime nu tocmai corectă... Lipsită de glamour, actriţa a părut că şi-a tras pe ea în grabă o rochie neagră la întâmplare, găsită prin dulap.

image

Anya Taylor nu s-a putut hotărî între a fi o serafică prezenţă, cu coroniţă pe cap, şi o amazoană sexy, care a mizat pe jocul atât de exploatat al dantelelor şi transparenţelor. A rezultat o ţinută prea încărcată, zgomotoasă, confuză ca mesaj.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg