Cele mai absurde pretenţii ale vedetelor: momente de divă surprinse de fotografi!

17 februarie, 2016
Ariana Grande GettyImages 510449330 jpeg

Ce să-i faci, a fi celebru e treabă importantă. Dar nu e treaba lor… căci asistenţii pe care-I au tot timpul în preajmă au rolul de-a le satisface o bună parte din doleanţe. Pretenţii, fiţe sau doar încăpăţânare – oricum am numi-o, este clar că cele mai multe dintre ele sunt absurde, ridicole sau pur şi simplu insuflă aroganţă. Deşi vedetele în cauză nu doresc să se afle asta…

Ei bine, avem o parte dintre momentele de divă cu pretenţii care ilustrează foarte bine ce se întâmplă în culisele show-urilor ori a fotografiilor impecabile oficiale.

Taylor Swift

Taylor Swift

Mai c-am crede că pentru o câştigătoare de atâtea Grammyuri este normal să existe un comportament de divă pretenţioasă. Ca şi alte vedete, cântăreaţa a avut un ajutor de nădejde care să-i poarte şi să-i protejeze preţioasa fustă : un bărbat în vârstă care să-I ţină trena, mai exact, în timp ce diva păşeşte. Pardon, artista. Culmea, colega ei, Selena Gomez, a reuşit ca prin minune să-şi ţină singură trena rochiei la acelaşi eveniment. Ce chestie!

Ariana Grande

Ariana Grande

Pentru ea, totul trebuie să fie perfect. Pentru imaginea ei, desigur, cea angelică şi firavă, dar seducătoare în felul ei de-a fi… ei bine, pe covorul roşu la Grammy 2016, cântăreaţa de numai 22 de ani are parte de oameni care să-I aranjeze fiecare detaliu. Asistenţii ei sunt mereu pe fază pentru a-I aranja rochia atfel încât fotografii să o pozeze ca o mică divă. Pentru că este mică-mică, din multe puncte de vedere.

image

Beyonce

Queen Bey are chiar şi-o piesă cu titlul Diva. Oare pentru ea sau pentru soţul ei? Căci, dacă despre rapperul  de 46 de ani aflăm că ar cumpăra bilete la propriile concerte pentru a evita penibilul şi că nu suportă sunetul aspiratorului, despre cântăreaţă aflăm că este foarte tăioasă cu subordonaţii ei.

Asistenta care îi ţine trena lui Bey

Atât de rău, că aceştia se sperie foarte uşor. La evenimentul din octombrie, Beyonce a pus-o pe fugă pe asistenta care i-a ţinut trena rochiei, spunându-i scurt ceva pe covorul roşu. Asistenta s-a îndepărtat pe loc.

... şi care o urmăreşte pretutindeni, cum s-a întâmplat în octombrie 2015.

În plus, Bey este şi cea care a dorit musai lumânări cu miros de trandafiri pentru camera fetiţei sale şi o temperatură de 26 de grade fixă.

Mariah Carey

Mariah Carey cu stafful ei

Diva divelor are un staff întreg speriat de pretenţiile sale ridicole şi exagerate. Se spune  că Mariah a dorit, în 2009, să fie eliberaţi 20 de pui de pisică albi şi 100 de porumbei albi, în momentul în care a aprins luminiţele  de Crăciun în Westfield London Shopping Centre. Cică a fost refuzată. Oricum, câştigătoarea de Grammy nu suportă texturile complicate, nu merge pe scări şi a refuzat să se aşeze pe o canapea, într-o emisiune, pentru a evita cutele. A avut nevoie de doi producători TV pentru a o ajuta să se… afunde în canapea. Fără cute… De asemenea, are oameni care să-i aducă totul la gură.

Mariah Carey în 2006

Justin Bieber e şi el o divă, pardon. Cântăreţul de 21 de ani are nevoie, înainte de-a păşi în studioul tău, de: - ceai din plante, mezeluri, legumeş; fără muzica Selenei Gomez; şi fără să i te adresezi direct.

Şi Kendall Jenner n-avea cum să nu aibă fiţele specifice vârstei, dar şi familiei sale celebre, clanul Kardashian. Trebuie să i se ţină umbrela, ca şi altor vedete, ca să nu obosească şi să nu se complice cu aşa ceva, chiar dacă e atât de simplu şi mai comod să o ţii tu însuţi când mergi!

Kendall Jenner

FOTO Getty, Hepta, Wenn