Cele mai amuzante fotografii de familie. Cum se distreză starurile şi copiii lor!

22 iulie, 2017
vedetele in cele mai amuzante fotografii cu copiii lor jpeg

Celebrităţile adoră să facă fotografii şi să-şi populeze conturile de socializare cu cele mai interesante ipostaze, dar, atunci când apare un nou membru în familie, copilul devine vedetă pe Internet. Părinţii imortalizează cele mai neaşteptate momente ale micuţilor lor, uneori chiar ei se transpun în pielea unui copil şi surprind aceste grimase în cele mai amuzante fotografii de familie.

Olivia Wilde

Actriţa şi fetiţa sa de 9 luni Daisy au făcut un moment amuzant, cu zâmbetul până la urechi, şi l-au surprins într-un selfie de milioane. De altfel, aceasta este printre puţinele fotografii cu mezina familiei Sudeikis- Wilde.

Chrissy Teigen şi John Legend

Micuţa Luna este vedeta conturilor de Instagram ale părinţilor Chrissy Teigen şi John  Legend, iar fotografiile cu cei trei membrii ai familiei, din cea mai recentă escapată în Bali, sunt de-a dreptul amuzante. Chiar dacă modelul şi cântăreţul au îmbrăcat nişte costume tradiţionale, extravagante, fetiţa lor de 1 an a acaparat toate privirile cu figura sa de îngeraş.

Vin Diesel

Actorul din franciza „Fast And Furious” este un părinte devotat şi petrece mult timp alături de copii săi, în special în compania mezinei familiei, Pauline, 2 ani.

Tori Spelling

Cele mai importante momente în familie trebuie să rămână tipărite într-o serie de fotografii amuzante, aşa că, de când l-a născut pe cel de-al cincilea copil, actriţa Tori Spelling imortalizează fiecare moment al copiilor săi. Uite ce simpatici sunt!

Katherine Heigl

Şi ea a devenit de curând mămică pentru prima dată, deşi mai are doi copii înfiaţi, aşa că încă are entuziasmul acela de la început de drum când populează reţelele de socializare cu fiecare grimasă făcută de copii, atât de cei mari, cât şi fotografii cu mezinul familiei.

Hilaria şi Alec Baldwin 

Ea este de trei ori mămică, el a devenit în 2016 tată pentru a patra oară, iar în familia lor momentele obişnuite sunt surprinse în fotografii amuzante.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}