Cele mai apreciate imagini cu celebrităţile de la Hollywood!

3 decembrie, 2015
poza kendall jenner png

Dacă zilele trecute vorbeam despre vedetele de peste Ocean care nu-şi doresc să activeze pe reţelele de socializare, astăzi le-a venit rândul celor cărora sunt la curent cu toate noutăţile din mediul online. Haideţi, aşadar, să vedem care sunt cele mai active vedete pe reţelele de socializare, dar şi care sunt imaginile care au stârnit aprecierea a sute de mii de fani internauţi!

Kendall Jenner a reuşit performanţa de a avea cea mai apreciată imagine din mediul online. Este vorba chiar de o fotografie în care apare cel mai nou ”Îngeraş” Victoria`s Secret, care a strâns nu mai puţin de 3, 2 milioane de ”like-uri”.

image

Kylie Jenner

Desigur, şi sora sa, mezina familiei Kardashian-Jenner, a ajuns la ”performanţe” asemănătoare, reuşind să fie în atenţia a milioane de fani internauţi.

image

Taylor Swift

La câţi fani are artista în întreaga lume e normal ca pozele sale de pe Instagram să strângă numeroase aprecieri.

image

Selena Gomez

Şi fosta -actuala ( sau cine mai ştie ) iubită a lui Justin Bieber este o vedetă îndrăgită pe reţelele de socializare. Postările ei ajung rapid la milioane de aprecieri.

image

Kim Kardashian

O fi contul mamei sale, dar tot o poză cu micuţa North West a reuşit să ajungă la două milioane de aprecieri în doar cinci săptămâni. Acum ştim cine este cel mai îndrăgit personaj din familia starletei.

image

Sursa foto: Instagram