Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

5 august, 2015
anthony hopkins jpeg

Să vedem, aşadar, care sunt cele mia bune filme cu Anthony Hopkins – şi celelalte roluri pentru care ar fi meritat această distincţie.

Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

# Meet Joe Black – nu neapărat un scenariu pe gustul tuturor, însă Anthony Hopkins face o pereche irezistibilă cu Brad Pitt. Bazat în mare pe filmul din 1934, „Death Takes a Holiday”, pelicula îl are pe Anthony în rolul miliardarului care se apropie de moarte... cu Brad Pitt, chiar în rolul morţii

Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

# The Remains of the Day – Anthony Hopkins şi Emma Thompson au făcut întotdeauna o pereche admirabilă pe marele ecran. Iar aceasta nu este doar unul dintre cele mai bune filme cu Anthony Hopkins. Este încununarea perfectă a imaginii lor de cuplu, într-o poveste care este ecranizarea unui roman de succes, în regia lui James Ivory. Anthony este James Stevens, majordomul casei Darlington, vândută un congressman american, interpretat de Christopher Reeve. Sunt vremuri de război, în mult iubita casă a lui Stevens se petrec lucruri dubioase – seri de complot ale naziştilor – iar singura lui alinare şi suferinţă în acelaşi timp este prezenţa lui Miss Kenton (Emma Thompson). Sensibilitatea pe care o transmite Hopkins în acest rol este impresionantă. Pentru acest rol, actorul a fost nominalizat la Oscar în 1994.

Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

# Nixon – este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune filme cu Anthony Hopkins. A doua producţie din trilogia prezidenţială a lui Oliver Stone, „Nixon” îl înfăţişează pe faimosul preşedinte american în mijlocul tăvălugului provocat de scandalul Watergate, trăind o serie de flashback-uri care îi recompun astfel viaţa în ochii privitorului. Producătorii n-au fost aşa convinşi că-l vor pe Hopkins în rol, dar marele actor le-a dovedit că îndoielile lor n-au fost fondate. Mai mult, la doar un an după „Remains of the Day”, acest film i-a adus o nouă nominalizare la Oscar.

Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

#The Elephant Man – strania producţie a lui David Lynch despre Joseph Merrick, cel botezat Omul Elefant din cauza diformităţilor sale, se numără printre cele mai bune filme cu Anthony Hopkins. Britanicul îl interpretează pe Doctorul Treves, cel care se încumetă să-l opereze pe Omul Elefant pentru a-i oferi o viaţă mai uşoară şi a încerca să-l integreze în societate.

Cele mai bune filme cu Anthony Hopkins

#Silence of the Lambs – fără îndoială cel mai bun film al lui Hopkins. Rolul lui Hannibal Lecter este unul iconic şi cel mai reprezentativ pentru actor – unul care nu şi-a pierdut din farmec, în ciuda continuărilor – ba chiar a unui serial TV născut din această peliculă. Regizată de Jonathan Demme, aceasta este adaptarea unui roman al lui Thomas Harris despre magnetizantul criminal în serie, anchetat de agentul FBI Clarice Starling, interpretat de Jodie Foster. Partitura i-a adus lui Hopkins singurul Oscar din cariera sa.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg