Cele mai bune filme cu Nicolas Cage

4 noiembrie, 2015
Cele mai bune filme cu Nicholas Cage jpeg

Nicolas Cage este unul dintre cei mai renumiţi actori. El a fost nominalizat de două ori pentru un Oscar, reuşind să-l şi câştige odată. Iată care sunt cele mai bune filme cu Nicolas Cage:

image

În Seeking Justice (2011), Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viaţa lor liniştită, cu concerte, barbecue în grădina casei şi, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de şah cu directorul şcolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, când Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiţii. Ce s-a întâmplat până la finalul filmului vă lăsăm să descoperiţi singuri.

Knowing – printre cele mai bune filme cu Nicolas Cage

Knowing (2009) se numără printre cele mai bune filme cu Nicolas Cage. Knowing a fost lider în box office-ul din SUA, cu aproape 25 de milioane de dolari încasări în primul weekend de proiecţie în cinematografe.

image

În 1958, la finalizarea a unei noi şcoli, se decide să se creeze o capsulă a timpului pentru generaţiile viitoare, în care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetiţă misterioasă, în loc să deseneze precum colegii ei, îşi completează foaia de desen cu un şir de numere, aparent aleatoare. Peste 50 de ani, o nouă generaţie de elevi examinează conţinutul capsulei şi mesajul criptic  al fetei ajunge în mâinile tânărului Caleb Myles. Tatăl lui Caleb, profesorul Ted Myles reuşeşte să descifreze însemnătatea seriei de numere şi descoperă că acestea au prevestit cu mare acurateţe data fiecărui dezastru din ultimii 50 de ani şi îşi dă seama că din seria de dezastre menţionate, trei dintre ele încă nu s-au întâmplat.

Ultimul din cele trei dezastre, sugerează o catastrofă la nivel global în care se pare că Ted şi familia sa deţin un rol important.

Şi Ghost Rider este unul dintre cele mai bune filme cu Nicolas Cage

The Sorcerer's Apprentice (2010) - Acest film spune povestea lui Balthazar Blake, un maestru într-ale magiei care vrea să salveze Manhattan-ul contemporan de planurile malefice ale lui Maxim Horvath, inamicul numărul unu al magului. Dându-şi seama că nu-i poate face faţă lui Horvath singur, Blake îl recrutează pe reticentul Dave Stuller. Deşi iniţial Stuller pare să fie total nepriceput, în cele din urmă reuşeşte să-şi dovedească adevăratul potenţial magic. Astfel, cu un ucenic talentat şi bine instruit, Blake este pregătit să-l oprească pe Horvath.

Încheiem lista celor mai bune filme cu Nicolas Cage cu Ghost Rider. Pentru a-şi salva tatăl aflat pe patul de moarte, tânărul ciclist cascador Johnny Blaze îşi vinde sufletul Diavolului, pierzând-o astfel pe Roxanne, iubirea vieţii lui. Anii trec, iar căile celor doi se intersectează din nou, dar Johnny îl reîntâlneşte şi pe Mefistofel, care se oferă să-i elibereze sufletul, dar cu o singură condiţie: el va trebui să devina Ghost Rider, un agent supranatural al răzbunării şi al justiţiei, iar misiunea lui este de a-l învinge pe Blackheart, fiul lui Mefistofel, care plănuieşte să-şi răstoarne tatăl şi să creeze un alt iad, mult mai înspăimântător.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg