Cele mai bune patru produse CeraVe pentru acnee, ten mixt, gras şi uscat

3 martie, 2022
1 crema1 jpg jpeg

CeraVe are o gamă accesibilă de produse atât pentru faţă, cât şi pentru corp şi a câştigat un statut de cult în rândul fanilor pasionaţi de îngrijirea pielii.

Nu există pretenţii de performanţă exagerate sau ambalaje luxoase, în schimb marca se concentrează pe formule conduse de ştiinţă care îţi permit să obţii rezultate realiste. În 2020, brandul a cunoscut un boom în popularitate datorită utilizatorilor TikTok, care s-au bucurat de eficacitatea brandului în tratarea tuturor problemelor, de la deshidratare la acnee.

Iată cele mai bune produse CeraVe şi de ce merită un loc în rutina ta de îngrjijire a pielii!

Demachiant hidratant CeraVe, 236 ml

Cel mai cunoscut produs al mărcii este acest gel-cremă de curăţare uşor, cu pompă, suficient pentru a spăla toată faţa. Este perfect pentru utilizare dimineaţa, deoarece catifelează instantaneu pielea şi te lasă împrospătat. Conţine un produs generos de 236 ml, astfel încât să reziste în timp. Este bogat în ceramide şi acid hialuronic care lucrează împreună pentru a proteja bariera pielii şi pentru a menţine umiditatea.

Este soluţia perfectă de curăţare atunci când medicamentele pentru acnee lasă adesea pielea uscată, aspră, strânsă şi în general inconfortabilă. Este, de asemenea, calmant, aşa că dacă găseşti că zona T este mai grasă decât de obicei, te lupţi cu o erupţie deosebit de rea sau te confrunţi cu sensibilitate, acest produs se va simţi liniştitor pe piele şi nu va exacerba nicio iritaţie. De bază, dar genial, este un prim pas grozav în orice rutină de îngrijire a pielii.

Apă micelară hidratantă CeraVe, 295ml

Aceasta este o noutate în gama CeraVe care se extinde încet. Apa micelară este o modalitate rapidă de a îndepărta machiajul, deoarece nu ai nevoie de apă curentă, ci doar de un disc de bumbac. La fel ca toate produsele CeraVe, are o formulă blândă, bogată în ceramide, care nu irită, nu lasă pielea roşie sau sensibilă şi nici nu dezlipeşte pielea.

Testul suprem pentru apa micelară este capacitatea sa de a elimina rimelul. Cu toate acestea, CeraVe şi-a perfecţionat soluţia pe bază de apă, creând un produs care a distrus cu uşurinţă cel mai încăpăţânat ruj roşu mat şi mai multe straturi de rimel rezistent la apă, fără a fi necesară tragerea sau smulgerea pielii.

Este un punct grozav de a face cunoştinţă cu brand, deoarece oricine are orice tip de piele se poate bucura de el. Şi dacă porţi în mod regulat machiaj, nu am putea recomanda altceva.

Crema hidratantă facială CeraVe SPF25, 52 ml

Dacă te preocupă pielea uscată, aceasta crema hidratantă Cerave este exact ceea ce ai nevoie.

Este o cremă mai groasă, ceea ce este de aşteptat pentru un produs făcut pentru ten uscat, dar nu se simte greoi şi se aşază frumos sub machiaj fără a lăsa pielea să arate gras. Conţine un SPF25 cu spectru larg, ceea ce înseamnă că protejează de razele UVA şi UVB şi este o modalitate uşoară de a beneficia de protecţie solară. Formulat cu ceramide, ajută la întărirea barierei pielii, stimulând simultan hidratarea.

Loţiune hidratantă CeraVe, 236 ml

Lotiunile de corp tind sî împartă oamenii în două tabere; cei care o aplică religios şi cei care nu se deranjează prea tare. Această loţiune îi va face pe toţi fericiţi şi este o necesitate în rutina de îngrijire a corpului. Are o consistenţă uşoară care durează literalmente câteva secunde pentru a se absorbi şi doar prin apăsarea de trei ori a pompei vei acoperi în mod adecvat întregul corp. Nu este dezordonat, lipicios şi nu trebuie să aştepţi prea mult până să te îmbraci.

Nu numai asta, este şi versatilă – suficient de sigură pentru a fi folosit ca cremă hidratantă facială, in loc de masca de fata. Şi este nevoie doar de câteva secunde pentru a se absorbi. Este cea mai simplă loţiune pe care am încercat-o vreodată. Dacă o foloseşti pe faţă, asigură-te că ai scos mai puţin produs pentru a evita aplicarea excesivă.Recente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE