Cele mai ciudate fobii ale vedetelor

11 martie, 2015

E de înţeles atunci când ţi-e frică de înălţime sau de reptile, însă când vorbim de o frică inexplicabilă faţă de clanţe sau măsline, lucrurile sunt cam departe de normal. Haideţi să vedem, aşadar, cele mai ciudate fobii ale vedetelor!

E de înţeles atunci când ţi-e frică de înălţime sau de reptile, însă când vorbim de o frică inexplicabilă faţă de clanţe sau măsline, lucrurile sunt cam departe de normal.

Haideţi să vedem, aşadar, cele mai ciudate fobii ale vedetelor!

Dacă tot vorbeam de clanţe s-o dăm în vileag şi pe vedeta care are această fobie: nimeni alta decât Cameron Diaz. Ne închipuim că Benji, soţul ei, este acum cel responsabil pentru deschiderea uşilor, dar oare înainte ca acesta să apară în peisaj ce făcea Cameron?

Rita Ora se teme de vasul de toaleta. ”De fiecare data când merg la WC, mi-e teamă că o să iasă ceva de pe fundul lui", a declarat ea într-un interviu. "Mă tot gândesc că toaleta e un tunel şi că s-ar putea să vină ceva de la celălalt capăt şi să iasă de acolo. Niciodată nu merg la toaletă fără să aprind lumina".

Noi ne gândim că cineva s-a uitat, atunci când nu avea voie, la prea multe filme horror.

Pamela Anderson se teme de oglinzi? Altfel spus, actriţa suferă de spectrofobie. Nu ştim cât de adevărată este această afirmaţie, însă ştim că tot Internetul ştie de această fobie a Pamelei Anderson. Ne întrebăm cum se machiază sau pur şi simplu trăieşte fără să se uite în oglindă?

Christina Ricci se teme de plante. Nu din acelea carnivore, ci de orice plantă de apartament. ”Dacă trebuie să ating una, o iau razna", a povestit ea într-un interviu. "Sincer, nu pot să mă apropii de ele!". Tindem să credem că cineva a obligat-o când era copil să aibă grijă de ele şi nu prea s-a descurcat.

Nicole Kidman are o fobie legată de fluturi. "E foarte bizar. Nu mi-e frică de şerpi sau păianjeni. Am sărit din avioane, am fost acoperită cu gândaci, dar nu mi-a fost teamă. De fluturi îmi este", a declarat ea pentru revista "In Style".

Jennifer Love Hewitt este îngrozită de lifturi. Actriţa va spune oricând ”da” scărilor în defavoarea lifturilor, căci are o reală fobie legată de lifturi.

Carmen Electra se teme de măsline! Nu găsim o explicaţie a acestei temeri, dar Carmen crede cu tărie în ea, de aceea evită întotdeauna rafturile cu acest aliment.

Matthew McConaughey: „Nu-mi plac uşile rotative şi nu-mi place punctul acela în care conduci şi intri într-un tunel, iar pe o distanta de 3-4 metri parcă eşti legat la ochi şi nu vezi nimic în faţa ta”, a dezvăluit Matthew McConaughey.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg